O viata mai sanatoasa alaturi de www.bioera.ro

Cu totii cautam un mod de a trai cat mai mult si cat mai sanatos, dar suntem tot timpul indusi in eroare de tot felul de noi diete si stiluri de viata.Eu consider ca cel mai sanatos este raw veganismul si anume consumarea multor legume si fructe consumate in starea lor naturala. Astfel dupa ce m-am documentat indelungat si m-am convins ca acesta este stilul de viata pe care vreau sa il duc ,am inceput sa caut diferite site-uri cu produse bio.Astfel am descoperit site-ul www.bioera.ro . Acesta cuprindea ceea ce ma interesa si anume produse raw vegane dar si vegetariene.

O viata mai sanatoasa alaturi de www.bioera.ro

Boabe de naut bio 500g

Astfel site-ul iti ofera de la alimente (Fainuri, tarate, drojdie, mixuri, alimente de baza,uleiuri, otet, indulcitori, zahar, sare, fructe uscate, cereale, fulgi, boabe, seminte, lapte vegetal, smantana vegetala, tofu, specialitati asiatice, germinatoare, alge marine si derivate, paste fainoase, miere si produse apicole, batoane proteice, ceaiuri, cafea, cacao, condimente, masline, produse de post, produse din soia, sucuri, siropuri, esente, dulceturi, gemuri, unturi, creme, deserturi, ciocolata, biscuiti, bomboane, sosuri, dressing, conserve, produse romanesti, super alimente) la suplimente (pudre organice, vitamine, capsule, comprimate, produse de slabit), remedii, detergenti bio, cosmetice bio, hrana bio pentru animale, electrocasnice dar si diverse (carti pentru documentare, altele pronat, accesorii, altele rangali)

Astfel datorita acestui site si a unui regim poti avea corpul visat dar si sistemul intarit, caci nu ar conta atat de mult exteriorul cat conteaza mentinerea cat mai sanatoasa a acestuia.De asemenea site-ul cuprinde si sectia BLOG si anume o sectiune menita sa te informeze despre calitatile fiecarui produs dar si diferite retete care au ca scop sporirea imaginatiei dar si satisfacerea foamei prin diferite gusturi si arome.

De ce sa consumam raw food?

Budinca Raw Pud banane si cacao eco 130g

Mancarea raw este recomandata nu numai pentru faptul ca evita produsele nesanatoase ci si pentru calitatile pe care aceasta le are. Ea este o sursa unica de enzime necesare corpului nostru. Enzimele sunt necesare pentru fiecare reactie chimica din corp.Din pacate corpurile noastre au un numar llimitat de enzime si este nevoie in permanenta de realimentarea depozitului. Astfel  enzimele sunt de obicei distruse in momentul cand le incalzim la o temperatura mai mare de 40 de grade.Asadar daca mancarea gatita este predominanta in stilul nostru de viata,nu vom avea niciodata suficiente enzime in organism pentru ca organismul va folosi cu lacomie enzimele din rezerva pentru a digera si metaboliza mancarea ingerata. De asta ne simtim mai tot timpul obositi si somnorosi dupa masa. Astfel, pentru a ne procura enzimele si pentru a ne simti mai energici ar trebui sa consumam cat mai multe legume si fructe in stadiul lor natural.

Deci cu ajutorul acestui site poti trai mai sanatos caci se stie ca raw veganismul , prin definitia sa (fara ingredient de origine animala, ce doar vegetala) elimina toata mancarea plina de chimicale si grasimi si se bazeaza pe hrana folosita si de stramosii nostri. Astfel vom deveni nu doar mai sanatosi ci si mai puternici, plini de viata.

Eu mi-am procurat deja cateva produse si sunt foarte multumita de ele asa ca va invit si pe dumneavoastra sa pasiti pe site-ul www.bioera.ro si sa va regasiti puterea si starea de bine in produsele lor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.