Kendama – jocul preferat de o multime de adolescenti

Tot mai des in ultima vreme se aude de Kendama . Kendama este un joc japonez aparut acum vreo 300 de ani. In Romania, prima jucarie de Kendama a ajuns in Bucuresti in 2008. De atunci si pana astazi tot mai multe persoane practica acest joc.

In Romania, cei mai multi jucatori de Kendama sunt in Iasi. Intr-o zi obisnuita e imposibil sa nu vezi pe cineva jucandu-se pe strada cu o astfel de jucarie. Tot mai multi romani sunt indragostiti de ea si joaca ore intregi.

Cand am vrut sa joc prima data Kendama am cautat acest joc pe telefonul mobil. Insa, ceea ce am gasit nu m-a multumit. In plus, nu poti compara jocul real de Kendama cu o aplicatie. Insa, aplicatia respectiva mi-a starnit si mai mult curiozitatea, fapt pentru care, a doua zi am intrat pe Giftology.ro si mi-am cumparat o Kendama.

De ce Giftology? Pentru ca aici am gasit jucarii Kendama originale la un pret foarte bun. Mi-am comandat si eu o astfel de jucarie si de atunci joc zilnic. Ma relaxeaza foarte mult si cred ca e o metoda placuta de a ma deconecta de la tot ce inseamna tehnologie.

Jucariile Kendama nu sunt toate la fel. Ele au dimensiuni diferite, lungimea atei cu care e prinsa bila poate fi diferita, bilele pot avea mai multe gauri, etc. Insa, pentru incepatori in mod categoric e recomandata o jucarie Kendama clasica.

Jocul de Kendama nu e jucat doar de catre simpli amatori. Exista campionate mondiale si europene de Kendama, campionate la care participa inclusiv romani.

Daca si tie ti-ar placea sa incerci acest joc, intra pe Giftology.ro si cumpara-ti o Kendama. Pretul jucariilor de aici este unul pe care ti-l vei permite cu siguranta. In general, pretul jucariilor de Kendama poate varia de la cativa lei, la cateva mii de lei. Sunt si jucarii Kendama extrem de scumpe, insa, aici ne referim la cele care sunt piese de muzeu.

Nu-ti fa griji in privinta faptului ca nu are cine sa te invete sa joci. Internetul este plin de filmulete care contin trucuri Kendama. Ia-ti jucaria si incepe sa exersezi.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.