Poseta de mana – un accesoriu nelipsit dintr-o garderoba eleganta

Cu siguranta orice femeie detine in garderoba o geanta de umar si una de mana. In special cele care tin sa afiseze un look elegant, in orice imprejurare, nu doar atunci cand merg la job sau la intalniri in interes de serviciu si trebuie sa creeze o buna impresie. In continuare, va prezentam trei motive pentru care trebuie sa iti intregesti tinuta cu o geanta de firma eleganta!

Elementul cheie al oricarei tinute de dama stilate il constituie geanta din piele, alaturi de pantofii eleganti cu toc inalt sau mediu. O geanta smart-casual poate fi ideala, datorita versatilitatii cu care o puteti purta atat seara, cat si ziua, la serviciu, mai ales daca nu sunteti conditionata de un dress code office standard.

Va recomandam sa optati pentru o geanta incapatoare. La moda sunt acum si gentile supradimensionate, care pot fi de umar sau cu manere scurte. Posetele negre din piele se potrivesc in orice circumstante, insa daca doriti sa aduceti o pata de culoare unei tinute all-black sau neutre, mai degraba va orientati catre una cu imprimeu piele de sarpe sau colorata. O geanta rosie sau albastra nu va trece neobservata. Pepper va ofera la preturi accesibile o gama diversificata de genti dama din piele si posete lacuite , cu design in tendinte.

Gentile clasice, fara ornamente, sunt ideale pentru femeile care adopta un stil mai sobru. In schimb, doamnele care prefera un look mai cospmopolit, pot alege si o geanta cu catarame. Atentie, insa! Stilistii nu va recomanda genti care contin prea multe accesorii.

Pentru sezonul de iarna, foarte potrivite sunt si gentile cu blana, care fac furori anul acesta, sau gentile in nuante metalice, pe auriu si argintiu, deoarece au un aspect festiv, in spiritul sarbatorilor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.