Incalzirea locuintei cu ajutorul centralelor pe lemne

Inca mai esti in cautarea sistemului perfect de incalzire pentru locuinta? Este de inteles acest lucru, dat fiind faptul ca in ziua de astazi piata este atat de diversificata, incat nu stii incotro sa te indrepti. Ca sa ai siguranta ca alegi centrala cea mai buna trebuie sa te gandesti la o multime de aspecte. Randamentul pe care ti-l va oferi sistemul si cheltuielile depind de suprafata locuintei, de tipul de combustibil folosit, de suma pe care ai fost dispus sa o investesti si de alte aspectesimilare.

Cu toate acestea, nu este imposibil sa asiguri necesarul de caldura familiei tale. Trebuie sa iti doresti cu adevarat asta si sa pornesti in cautarea unei centrale cat mai eficiente. In cadrul acestui articol, iti voi prezenta, pe scurt, cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa te orientezi dupa diversitatea de centrale pe lemne Stropuva.

Poti apoi sa faci o comparatie intre acestea si celelalte variante pe care ti le ofera piata. La final, vei face investitia pe care o consideri cea mai rentabila. Totul depinde de tine, insa ai grija sa nu te lasi atras numai de pretul unui sistem. Nu uita ca si banii pe care trebuie sa ii investesti in combustibil se aduna si inca cu rapiditate.

De ce sa alegi o centrala pe lemne?

Exista mai multi factori care te pot convinge ca ai nevoie de o centrala termica pe lemne. Spre exemplu, cei care locuiti in zone in care nu exista conducte de gaz, o sa gasiti un aliat de incredere in oricare dintre modelele de centrale pe lemne Stropuva pentru care va decideti.

Sa vedem care sunt tipurile de centrale pe care le ofera acest producator si ce avantaje prezinta acestea:

Durabilitatea este caracteristica ce urmeaza calitatii pe care reuseste sa o asigure fiecare model de centrala Stropuva. Cine nu isi doreste sa faca o investitie care sa ii ofere rezultate de ani intregi? Cei care utilizeaza in prezent aceste centrale spun ca durata de viata a produselor poate fi extinsa pana la 20 – 25 ani daca este intrebuintata si intretinuta corespunzator.

Este vorba despre o serie de sisteme de incalzire economice, foarte sigure, care reusesc sa extraga intotdeauna toata energia termica din lemne (carbuni sau derivate din lemne, in functie de tipul de centrala ales). Asta inseamna ca ofera intotdeauna un randament satisfacator si ca ajuta la reducerea bugetului alocat combustibilului.

Daca ai o locuinta mare si o familie numeroasa, trebuie sa te documentezi temeinic inainte de a alege modelul de centrala. Exista sisteme de dimensiuni diverse, in functie de spatiul pe care vrei sa il incalzesti.

Daca vei accesa pagina stropuva-romania.ro, vei observa ca fiecare cazan are capacitati distincte. Acestea incep de la 7 kW si ajung pana la 40 kW. Suprafata pe care pot sa o incalzeasca se extinde pana la 400 m2.

Autonomia oferita difera in functie de fiecare model in parte. Centralele care folosesc lemne, deseuri de lemn, brichete de rumegus sau alte derivate ale lemnului, iti vor asigura un timp de ardere neintrerupt, de o zi, cu o singura sarja de incarcatura. Daca optezi pentru una pe baza de carbune, in aceleasi conditii, timpul de ardere este extins la 3 – 5 zile.

Cu cat mai putin combustibil arzi, cu atat mai mult poti sa economisesti, ceea ce mi se pare mai mult decat convenabil. Fiecare poate lua o decizie potrivita, trebuie doar sa analizeze bine piata centralelor inainte de a face orice investitie.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.