Cele mai bune 3 anvelope de vara pentru turisme de la Dunlop

Dunlop este un producator cu vechime in lumea anvelopelor auto si moto, iar de cand a avut loc uniunea Dunlop-Goodyear, productia de cauciucuri performante nu a incetat sa se bucure de un succes colosal in randul soferilor. Pentru a beneficia de cele mai recente modele, va invitam sa studiati oferta anvelope Dunlop  a firmei noastre. Totodata, va prezentam un top al anvelopelor marca Dunlop, format din 3 linii diferite capabile sa echipeze in mod optim vehicule din clasa turisme in sezonul cald.

Dunlop SP01 AO constituie o serie de anvelope de vara care ofera inalte performante si sunt destinate dotarii de masini de putere mare, precum modelele de autoturisme sportive. Ca si beneficii, trebuie amintite urmatoarele: randamentul kilometric superior, nivelul inalt al aderentei pe orice suprafata, scurtarea distantei la franarea pe carosabil uscat si umed, acvaplanarea redusa si o excelenta manevrabilitate.

Modelul Dunlop FASTRESPONSE dispune de cateva trasaturi de top precum: aderenta optima indiferent de conditiile schimbatoare de vreme, o franare mai scurta pe orice suprafata, un nivel diminuat al acvaplanarii, alaturi de un confort sporit.

Dunlop SPMAXX RT2 se prezinta drept cele mai eficiente anvelope de vara pentru a echipa in conditii perfecte de siguranta si confort majoritatea turismelor de putere mare, deoarece se bucura de o fiabilitate crescuta, multumita unui design optimizat. Structura benzii de rulare a fost la randul ei imbogatita cu compusi avansati, ce asigura un plus de flexibilitate la temperature mari. De asemenea, aceste anvelope furnizeaza o directie si un control precise, permitand viraje stabile chiar si la rularea cu viteze inalte si asigura o durabilitate extinsa de folosire.

Alte anvelope de vara care se ridica fara probleme la inaltimea asteptarilor, mai ales pentru dotarea de masini sportive, sunt: Dunlop SP01 MFS, Dunlop SPMAXX TT ROF, Dunlop AT3, Dunlop PT2A, Dunlop BlueResponse etc.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.