Ce varianta te avantajeaza mai mult – Lampa LED sau UV?

Daca esti adepta manichiurii cu gel sau cu acryl si te-ar interesa sa ai propriul mini-cabinet complet cu tot ce trebuie pentru nail-art, chiar la tine acasa, unul dintre aspectele la care trebuie sa te gandesti este daca sa alegi o lampa LED sau una UV pentru uscarea unghiilor. Noi suntem de parere ca ambele optiuni sunt utile, cu mentiunea ca dispozitivele cu LED va pot oferi chiar mai multe avantaje, in ciuda faptului ca pot fi folosite numai in combinatie cu anumite geluri special care se preteaza la a fi uscate doar in aceasta forma.

Daca te-ai decis sa investesti intr-o lampa LED de buna calitate , cauta un model care sa includa si talpa detasabila pentru pedichiura!

Uscarea unghiilor cu gel la lampa cu LED nu dureaza decat 30 de secunde. In schimb, in cazul unei lampi UV, aveti de asteptat doua minute. Nu este un timp de asteptare extraordinar de lung si aparent nu conteaza, insa daca sunteti o femeie foarte ocupata si mereu pe fuga, un timp mai scurt alocat uscarii unghiilor va poate fi de folos. De asemenea, consumul energetic al lampilor LED este semnificativ mai redus fata de al celor UV. Un alt motiv in favoarea variantei cu LED este ca nu necesita schimbarea frecventa a becurilor, acestea avand o longevitate de 50000 de ore. Wow!!

Si din considerente de sanatate, am putea considera ca lampa cu LED reprezinta o alegere mai inspirata, deoarece nu veti fi expusa la razele ultraviolete, stiut fiind ca lumina UV poate crea efecte daunatoare pe termen lung.

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.