In ce consta avantajele montarii unei console de aer conditionat

Exista la ora actuala o cerere tot mai mare din partea utilizatorilor din intreaga lume, de split-uri “speciale”, in categoria carora se inscriu consolele si casetele. Daca ultimele se monteaza, in general, deasupra si in centrul tavanului fals, consolele se amplaseaza in schimb sub ferestre. In cele ce urmeaza, ne vom referi la console si beneficiile lor.

Dintre ofertele disponibile, alegerea unei console de aer conditionat LG   poate fi cea mai inspirata, cunoscut fiind renumele acestui brand in domeniul climatizarii rezidentiale. Instalarea unei console de aer conditionat in propria locuinta va poate avantaja prin cateva aspecte, precum:

  • Beneficiaza de o estetica speciala si asigura o accesibilitate usoara – carcasa poate fi stearsa cu usurinta de praf
  • Veti dispune de o eficienta majorata
  • Masurile de intretinere sunt simplu de efectuat, fara deranj si stres
  • Consolelele sunt disponibile pentru diverse puteri frigorifice, existand cel putin opt trepte intre 9000 si 48000 btu sau mai mult.
  • Sunt capabile sa functioneze in „pompa de caldura” pentru a asigura incalzirea aerului pana la temperaturi ale aerului exterior (intre aproximativ -5 si -10 oC).

Faptul ca amplasarea consolei se realizeaza la nivelul de jos al peretului, va ofera din punct de vedere estetic o alta perspectiva a spatiului. In plus, fluxul de aer are loc de jos in sus, ceea ce impiedica formarea de curenti de aer.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.