Motoare electrice de curent continuu de la Braco MES

După o baie odihnitoare am zis să îmi usuc și eu părul. Iată că luai feonul, îl pornii și mă gândeam că în câteva minute am părul uscat. Dar ce să vezi? La un moment  am început să simt miros de fum. Speriată dau să arunc feonul. Mă opresc căci din el se risipea un firicel de fum și nu mai emitea nici-un pic de aer. Cu alte cuvinte îi cedase motorul.  Pentru a nu fi foarte grele feonurile sunt construite cu motoare electrice de curent continuu  care în schimb au o durată de viață mai scurtă.

Salvarea mea a venit de la feonul surorii mele. Mai mare decât al meu, mai greu, dar având un motor electric pe curent alternativ ce rezistă mult mai mult timp. Apoi față de zgomotul produs de cel stricat, acesta nici că nu se aude. Acest tip de mortor fiind mult mai silențios. Cum acesta este un foehn profesional vă ănchipuiți că are și un preț pe măsură. Totuși următorul feon ce îl voi cumpăra va fi unul profesional. În plus voi alege unul cu o formă ergonomică, mai ușor de ținut în mână.

Suntem înconujurați de motoare electrice de curent continuu!

Vedeți voi, în fiecare zi noi ne bucurăm de binefacerile științei chiar dacă nu conștientizăm acest lucru. Fiecare dintre noi este înconjurată de foarte multe motoare electrice de curent continuu sau de curent alterativ, pe care nici măcar nu le conștientizăm. Aproape că toate aparatele casnice și electronice din locuință au în componență un mic motoraș, dacă nu chiar două. Da, două. Exemplu, ce îmi vine în minte, pentru două motorașe este calculatorul. Un motoraș  ajută PC-ul să prindă viață, punând în funcțiune hard diskul. Cel de-al doilea se ocupă de confortul din interiorul calculatorului fiind atașat la ventilator.

Din aceste mici motoare ce ne fac viața mult mai ușoară le-aș enumera pe cele din bucătărie. Fiecare din noi deține o hotă, un frigider, blendere, diverși roboți de bucătărie și multe altele. Toate aceste aparate au în componență și un motor electric. Dacă ne referim la partea de păstrare a igienei personale și a curățeniei folosim mașina de spălat și aspiratorul. Dar și acestea funcționează doar pentru că dispun de un motor electric. Pentru diversele reparații din locuință și grădină ne ajutăm de diverse scule electrice cum sunt: bormașina, surubelnița electrică, fierăstraie electrice și multe altele. Toate acestea funcționează datorită motoarelor electrice și ne ajută să econosim timp și să facem lucrări de calitate.

Țara noastră are o tradiție în producerea e motoare electrice. Încă din 1951 s-a început cercetarea, proiectarea și apoi s-a trecut la producerea de motoare electrice românești. Continuatoare a acestei tradiții este azi și firma Braco MES unde veți putea găsi o gamă foarte diversificată de motoare electrice. Aici vei găsi acel motor de care ai nevoie să îl folosești în gospodărie pentru anumite activități casnice.  Chiar dacă ai nevoie de motoare mult mai puternice ce te vor ajuta să îți dezvolți o activitate de producție aici ai de unde alege.

Pe bracomotoareelectrice.ro vei descoperi o diversitate de motoare electrice ce le poți folosi în orice fel de mediu. În plus dacă ai un motor electric ce nu îți mai funcționează aici vei găsi specialiști ce ți-l pot reda în funcțiune.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.