Un vis devenit realitate cu maurerimobiliare.ro!

În urmă cu doi ani am decis că este cel mai potrivit moment pentru a-mi lua viața în propriile mâini, astfel că am plecat din casa părinților mei. Aveam aceea idee că banii trăiesc în copaci și că achiziționarea unei case este cel mai simplu lucru pe care îl pot face. Mă înșelam însă, după doi ani de plătit chirie mi-am dat seama că efectiv arunc banii pe geam. La sfârșitul fiecărei luni mă întrebam oare pe ce s-au dus banii ăștia? Orgolioasă din fire nici nu mă puteam întoarce la ai mei. Vă dați și voi seama cum m-aș fi simțit. În momentul în care mi s-a oferit un loc de muncă în Brașov, m-am gândit foarte mult la ce voi face. Astfel am cerut de la firmă un avans pentru a-mi putea cumpăra, în rate desigur, un apartament de la maurerimobiliare.ro.

3-camere-tip-iii-b_03

Inițial site-ul lor m-a atras pentru că am aflat că închiriază apartamente la prețuri foarte ok. Mai apoi din câteva căutări am aflat și că se ocupă cu vânzarea apartamentelor. Desigur că nu îmi premiteam să cumpăr un apartament cu banii jos, dar cu toate acestea ideea plății în rate îmi surâdea. În plus m-am bucurat să văd că suma plătită nu depășea cu foarte mult fosta chirie. Știți cu ce se deosebea acest loc de fostul apartament? La sfârșitul perioadei de plată a ratelor aveam propriul meu apartament. Puteam simți că am făcut ceva cu banii mei.

Ce mi-au adus cei de la maurerimobiliare.ro?

În câteva zile deja luam legătura cu cei de la maurerimobiliare.ro pentru a vedea cum pot cumpăra un apartament în rate. Am vorbit cu o doamnă foarte drăguță care mi-a explicat exact toți pașii. Mi s-a părut foarte ok tot ce mi s-a cerut așa că am început să fac demersurile necesare. Tot de pe site-ul lor am putut să descopăr măcar un pic apartamentul. Nu mă gândisem vreodată că există un loc așa de frumos ce poate fi cumpărat la un preț atât de mic.

M-am bucurat să aflu că acest complex de apartamente se afla în centrul orașului și chiar foarte aproape de noul meu loc de muncă. Am descoperit la ei multe beneficii pentru familiile cu copii. Mai simplu spus avem chiar o grădiniță foarte aproape de partament. Tot de pe site-ul lor am aflat mai multe despre restaurantele, magazinele și mall-urile existe în apropierea complexului.

3-camere-tip-iii-b_06

Mai simplu spus aveam tot ce era nevoie pentru a mă simți bine și chiar mă bucuram că am ales un astfel de apartament. Pentru cei care nu știu toate apartamentele realizate de Maurer Imobiliare sunt frumos mobilate, au tot ce ne trebuie pentru a locui liniștiți. Vorbim de baie, de bucătărie și încă multe altele. Dacă sunteți interesați puteți intra pe site-ul lor, alege orașul în care vreți să stați și apoi să vă orientați asupra apartamentului dorit. Vă sunt precizate încă de la început toate dimensiunile apartamentului, tocmai pentru ca voi să faceți rapid ceea mai bună alegere și să aveți o casă doar a voastră

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.