Cele mai frumoase piese de mobilier din locuinta mea

Cand mi-am renovat locuinta, am optat pentru mobila la comanda . Nu in toata casa, dar marea majoritate din piesele de mobilier importante pe care le am sunt realizate la comanda.

De ce am optat pentru mobila la comanda? Pentru ca am vrut o mobila de calitate, o mobila unica si exact pe gustul meu. Chiar daca am platit ceva mai mult si am asteptat putin pana ea a fost realizata, in final, s-a meritat.

Cel mai mult imi place patul din dormitor. E un pat destul de inalt, deoarece nu imi plac paturile foarte joase, cum sunt marea majoritate din cele de prin magazine. E un pat rezistent si foarte util. Sub pat am un spatiu de depozitare foarte bine organizat. Imi tin acolo tot felul de lucruri si totul este intr-o ordine perfecta, deoarece spatiul de depozitare de sub pat este compartimentat. Ar fi fost pacat sa nu folosesc acel spatiu.

Foarte mult imi place si canapeaua din living. Cand am comandat-o le-am explicat celor de la magazin faptul ca vreau sa fie extensibila si cu spatiu de depozitare dedesubt. Da, vreau sa am cat mai multe spatii de depozitare si cat mai putine lucruri lasate aiurea prin casa. In final, canapeaua a fost exact asa cum mi-am dorit, asa cum am comandat-o. E o canapea de tip coltar si e foarte confortabila cand stau la TV in living.

Imi mai place foarte mult si biblioteca din living. E mare cat tot peretele si are o multime de rafturi. Citesc mult si imi cumpar foarte des carti. Imi place biblioteca mea deoarece imi pot organiza cartile intr-un mod foarte placut astfel incat mereu gasesc rapid ceea ce caut.

Patul din dormitor, canapeaua din living si biblioteca din living ma incanta pur si simplu. Sunt exact asa cum mi-am dorit, asa cum am visat. Daca si tu vrei sa iti cumperi mobila perfecta pentru tine, cel mai bine e sa cumperi mobila la comanda. De unde? De la MobiliCasa.ro. Cei de aici te vor ajuta sa cumperi exact ce ai nevoie, o mobila perfecta pentru locuinta ta.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.