Am primit cel mai frumos inel logodna!

Cred că aceasta este propoziția pe care orice femeie abea așteaptă să o împărtășească cu prietenele și cunoștințele. Acel mic inel ce va sta multe zile pe degetul femei este cea mai dulce dovadă de iubire. Efectiv el este așteptat cu multă ardoare și reușește să ne aducă mereu zâmbetul pe buze. De ce să mint? Și eu abia aștept ca al meu iubit să îmi pună pe deget un inel logodna. Până atunci însă am decis să mă documentez un pic cu privire la modele și să o las și pe prietena mea să le vadă.

Câteva sfaturi dacă te-ai gândit să îi oferi iubitei un inel logodna special? 

În primul rând încearcă să afli de la prieteni, rude ce fel de inel îi place. Gama de inele de lgodnă este foarte diversificată, tocmai de aceea este de preferat să alegi un inel care să îi și placă. Cea mai rapidă soluție ar fi să apelezi la cea mai bună prietenă a ei, în general ea va ști exact ce își dorește iubita ta. Eu de exemplu i-am spus deja ce mi-aș dori în cazul în care iubitul meu s-ar decide să îmi facă această surpriză.

Dacă nu ai la cine să apelezi încearcă să îi propui să vă uitați împreună pe un astfel de site. Găsește un pretext pentru ca ea să nu se prindă, de exemplu că ajuți un prieten. În acest fel îți vei putea da seama ce își dorește sau ce model de inel logodna i-ar plăcea. În ultimă instanță asigură-te că îl poți schimba.

Nu uita să măsori un inel de al iubitei pentru a ști mărimea. Optează pentru un inel pe care îl poartă tot timpul pentru a fi sigur că îi vine. Poți încerca să îi măsori direct degetul, dar atunci trebuie să ai grijă să nu se prindă pentru ce ai nevoie de măsurători.

De unde poți achiziționa un inel logodna? 

E-ring.ro este unul dintre cele mai bune site-uri de la care poți achiziționa un inel logodna. La ei pe site vei descoperi o gamă foarte variată de modele de inele de logdnă din care să alegi. Mai mult decât atât ai ocazia de a crea alături de ei inelul mult visată. Lucrurile sunt foarte simple tu vi cu o schiță a inelului dorit, iar cei de la e-ring.ro îți comunică prețul și dacă îl pot realiza. Toate produsele de pe site-ul lor sunt realizate manual și beneficiază de garanție.

De asemenea nu uita să te gândești la culoarea pietrelor care vor împodobi inelul. Fiecare inel este unic, iar la e-ring.ro întâlnim o gamă foarte largă de pietre prețioase și semiprețioase. Foarte multe dintre inele sunt disponibile în mai multe culori. Un alt lucru de care trebuie să ții cont este numărul de pietre care vor împodobi inelul, dar și forma acestora. Acum să vorbim un pic și de prețul inelelor de logodnă, acestea fiind realizate manual au un preț foarte accesibil. Tocmai de aceea consider că dacă vreți să îi faceți o surpriză frumoasă iubitei ar trebui să optați mereu pentru e-ring.ro.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.