Cum pot avea un somn mai linistit?

Nimic nu-mi displace mai mult decat o dimineata in care nu m-am odihnit asa cum trebuie. Astfel de dimineti sunt groaznice pentru mine si incerc sa le evit. Si in ultima vreme imi iese. Clasy Lova v2 - Lenjerie de pat din bumbac ranforce 1 persoana

Cred ca pentru un somn linistit conteaza in primul rand confortul patului. Pentru acest lucru folosesc o lenjerie de pat  din bumbac, o saltea foarte confortabila, perne din spuma de memorie si o pilota de calitate. Inainte nu acordam atentie acestui aspect, insa, in timp mi-am dat seama ca gresesc. Am inceput sa caut pilote din puf si pene de gasca  si am ales una ideala pentru mine. Mi-am gasit si pernele perfecte, lenjeria ideala si cuverturi de calitate . Daca si tu le cauti, intra pe Asternuturisiprosoape.ro.

Pentru un somn linistit conteaza mult si alimentatia. Evita cat poti de mult sa ai mese bogate inainte sa mergi la somn. Excesele alimentare iti pot tulbura somnul. Evita bauturile care contin cafeina, grasimile, zaharul si alte alimente care ar putea afecta somnul. Clasy Faralya v2 - Lenjerie de pat din bumbac ranforce 2 persoane

Ai grija totodata si la activitatile pe care le faci seara, inainte de somn. Evita sa stai cu ochii in televizor pana la miezul noptii si evita sa faci sport cu putin timp inainte de somn. Fa activitati linistite si relaxante cand vrei sa adormi mai usor.

Evita sa ai o temperatura ridicata in incaperea in care dormi. Temperatura ideala pentru somn e intre 18 si 22 de grade Celsius. O temperatura prea ridicata te va face sa ai probleme cu somnul.

Sunt insa si situatii in care problemele cu somnul apar din cauza unor afectiuni. In astfel de cazuri, nimic nu te va ajuta sa ai un somn mai linistit. Ceea ce ai de facut este sa mergi la medic si sa vezi cum iti poti trata afectiunea.

Fa totul pentru a te asigura de fapul ca vei avea un somn linistit si ca te vei trezi cu energie a doua zi.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.