De unde putem achiziționa cauciuc bicicleta?

De când eram mică am început să merg pe bicicletă.  Plăcere mai mare pentru un copil decât plimbatul cu trotineta sau bicicleta nu este și nici nu a fost vreodată. Așa că această plăcere o am și azi. Doar că de câteva zile am probleme cu un cauciuc bicicleta, datorită îngăuririi într-un obiect ascuțit.

Nu știu dacă a fost un ciob de sticlă, un cui sau pur și simplu o piatră cu o muchie ascuțită. Tot ce știu este că mi-a distrus anvelopa bicicletei și acum trebuie să o repar. Dacă nu se poate repara voi avea nevoie de a cumpăra o anvelopă nouă. Iar dacă nu voi găsi același tip ca cea veche, voi fi obligată să achiziționez două cauciucuri pentru bicicletă noi.

Chiar dacă nu ești specialist tot vei reuși! 

Vedeți voi, dragele mele, eu nu sunt specialistă în acest domeniu. Când intram într-un magazin îmi fugeau ochii de la o bicicletă la alta. De cele mai multe ori privirea îmi era atrasă de culorile bicicletei sau de designul ce diferă de la una la alta.

Bruma de cunoștințe ce le-am acumulat despre biciclete au venit de pe piese-accesorii-biciclete.ro. Când mi-am cumpărat bicicleta de la ei am aflat cât este de important un cauciuc bicicleta. Asta s-a întâmplat cu câțiva ani în urmă și ei mă întrebau unde folosesc bicicleta. Iar eu foarte mirată îi întreb: De ce vă interesează?

”Păi știți dacă o veți folosi foarte des în oraș aveți nevoie de niște anvelope slick. Acestea vă permit să pedalați cu o viteză mult mai bună. Dimpotrivă dacă doriți să o folosiți mai mult în natură aveți nevoie de anvelope cu crampoane.” Așa am aflat eu că pentru a corespunde scopurilor mele voi avea nevoie de anumite anvelope pentru bicicleta mea.

Ce am mai aflat despre cauciuc bicicleta? 

Apoi am aflat și alte lucruri interesante despre cauciucurile pe care voi dori să le folosesc la bicicleta mea. De la ei am aflat că un cauciuc poate rezista unor înțepături de spini sau unor pietre mai tăioase. Dacă vrei o rezistență mai mare poți solicita un cauciuc pentru bicicletă ce poate rezista chiar și unei foarfeci foarte ascuțite.

Pentru mine multe sfaturi au venit de la specialiștii ce i-am găsit la Maryon. Ca să fiu înțeleasă o să vă spun și vouă câteva sfaturi pentru aflate aici. Pentru a obține cât mai mult de la un cauciuc bicicleta aveți grijă la:

  • Permanent evitați să loviți bordurile și nu treceți prin gropi;
  • Când veți dori să opriți încercați să nu o faceți brusc;
  • Nu folosiți bicicleta la cărarea de greutăți;
  • Presiunea din anvelope este bine să o verificați de două ori pe lună;
  • Când ajungeți acasă verificați uzura căi de rulare. Fiți atente la apariția fisurilor și îndepărtați corpurile străine colectate.

De când mi-am cumpărat bicicleta eu am apelat numai la piese-accesorii-biciclete.ro pentru indiferent ce am avut nevoie. Dacă aveți nevoie de cauciucuri pentru bicicleta voastră intrați pe site. Veți descoperi că ei comercializează anvelope biciclete de la diverși furnizori, de diferite mărimi.

Totuși dacă nu vă descurcați apelați la un consultant de pe site pentru a vă alege cauciucul de bicicletă potrivit mărimii roții voastre și balonul ce îl doriți.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.