De unde cumparam hrana animale ?

Nu știu ce m-aș face fără să am în curte un cățel și o pisică. De când m-am născut în curtea noastră trăiau 2-3 câini și 2-3 pisici. O singură dată am rămas fără căței. Dar am rezolvat-o foarte rapid. Am apelat la o cunoștință și imediat am primit doi căței micuți. Pentru hrana animale am  început să caut un magazin online.

Trebuie să avem grijă de animalele noastre? 

Așa am ajuns pe petshopsalon.ro de unde am cumpărat mâncarea pe care cățeii ce i-am primit o adorau. Când eram micuță aveam un cățel și o cățelușă care mâncau tot ce mâncam eu la masă. Nu conta că mâncam salată sau carne. Mă atingeau cu lăbuța să le dau și lor. Chiar dacă legumele erau murate ei tot le savurau. Nu lipseau de la masă niciodată, doar că prezența nu și-o semnalau prin lătrat, ci printr-o atingere fină. Acesta era modul în care ei își cereau porția de fiecare dată când mânca cineva din familie. În plus erau ”morți” după dulciuri. Nu conta că era o simplă prăjitură, bomboane sau ciocolată. Ei cereau mereu și a doua porție.

Pentru cei doi cățeluși primiți am hotărât să mă folosesc de hrana animale de pe petshopsalon.ro. Când sunt mititei cățeii trebuiesc vaccinați, deparazitați atât la exterior, cât și în interior. Apoi nu trebuie să lipsească din alimentația lor vitaminele ce îi ajută la creștere. Iată motivul principal ce m-a decis să am o colaborare de lungă durată cu Pet Shop în beneficiul micuțelor mele animale.

După ce le-am făcut vaccinurile necesare, mi-am notat cu atenție următoare perioadă de vaccinare. E bine să știți că nu este suficient un singur vaccin până când ei îmbătrânesc. Apoi am cumpărat două zgarde antiparazitare Foresto S pe care le-am pus la gâtul cățelușilor. Astfel am primit asigurări că nu se vor mai umple de pureci și căpușe până la opt luni.

Ce se mai poate cumpara de pe site in afara de hrana animale? 

Tot de pe  petshopsalon.ro m-am gândit să le cumpăr și un Coșuleț cu Saltea W  pentru a avea unde dormi. Nu le-am cumpărat două căci ei erau nedespărțiți, așa că am preferat unul mai mare. În acesta vor avea loc până se vor face mari. În afară de litiera atât de necesară le-am mai luat și un ansamblu de joacă. Într-un final am cumpărat toate medicamentele ce pot să îi ajute împotriva paraziților interni.

Aveți și voi animale acasă? Nu contează că aveți câini, pisici, rozătoare, reptile, pești și chiar cai, pe petshopsalon.ro veți găsi tot ce vă trebuie pentru ele. Începând de la culcușurile necesare lor, continuând cu hrana animale corespunzătoare pentru fiecare animal ce îl dețineți. Eu m-am hotărât să cumpăr hrană atât uscată, cât și umedă. Am ales ambele tipuri de hrană pentru că doresc să le ofer o mai mare diversitate de produse. După aceea aici veți găsi  și toate produsele farmaceutice ce vă sunt necesare pentru animalul vostru. Orice animal presupune o igienă făcută zilnic și o medicație pentru atunci când suferă. Tot de aici puteți să vă luați și accesorii în care să transportați animalul atunci când plecați în călătorie.

Pentru toți cei ce iubiți micuțele animale petshopsalon.ro vă pune la dispozițieo gamă completă și diversificată de produse. Cu un singur clic intrați pe site și veți obține tot ce doriți.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.