Cum sa inchei ritualul epilarii intr-un mod cat mai placut

Se stie ca epilarea nu mai este un subiect tabu atat pentru femeile din ziua de astazi, cat si pentru barbati. Epilarea este vazuta drept o operatiune cat mai naturala cu putinta ce ofera incredere in sine si confort. Este greu de crezut ca epilarea poate aduce confort, dar da, din punct de vedere estetic epilarea devine o necesitate

Pentru ca experienta noastra sa fie pe deplin placuta trebuie sa tinem cont de modalitatea potrivita de epilare in concordanta cu necesitatile pielii noastre, de modul in care se desfasoara epilarea propriu-zisa, si pentru ca operatia de epilare nu se va incheia niciodata aici, trebuie sa acordam si o mare importanta produselor utilizate dupa epilat.Acest lucru este valabil indiferent de zona asupra careia s-a efectuat intreaga operatiune. 

Mi se intampla adesea ca dupa epilare, indiferent de zona, sa-mi apara o iritatie de toata frumusetea, numeroase bubite dureroase si extrem de inestetice. O perioada foarte buna m-am intrebat care sa fie solutia, pana am descoperit ca specialistii s-au gandit si la acest aspect inainte de a inventa ritualul epilarii. M-am invatat minte si am folosit informatile descoperite in folosul meu. Astfel, mai bine de doi ani folosesc uleiuri dupa epilat.

Preferatul meu este un ulei post epilare cu musetel.

Care sunt avantajele utilizarii unui astfel de produs

Uleiurile post epilare sunt atente cu pielea iritata, oferindu-i atentia necesara. In acelas timp calmeaza zonele afectate, improspatand zona cu pricina. Uleiurile utilizate dupa epilare sunt testate dermatologic, cu o puternica actiune antiinflamatoare si dezinfectanta. Astfel roseata dispare odata cu trecerea timpului, uleiurile actionand imediat dupa aplicare si patrunzand in piele in doar cateva secunde. La contactul imediat cu pielea, uleiul ajuta chiar si la regenerarea propice pentru cea mai sensibila si delicata piele

Musetelul este cunoscut din batrani pentru actiunea sa antibacteriana si calmanta, acesta fiind cunoscut drept unul dintre “antibioticele” naturii. Totodata se considera ca musetelul are o putere actiune cicatrizanta, pentru momentele in care se intampla sa ai pielea afectata in profunzime (spre exemplu in utilizarea apartului traditional de ras).

Unde gasesti astfel de solutii minunate post epilare? 

Pe pagina TPB – Total Pro Beauty se gasesc cele mai inventive solutii pentru epilat si remedii la cele mai avantajoase preturi, precum uleiurlei post epilare. Alegand TPB beneficiezi de livrare direct la usa casei tale in cel mai scurt timp de la achizitie.

Pagina TPB este disponibila atat persoanelor fizice, cat si societatilor cu profil de infrumusetare care vor sa achizitioneze produse profesionale aflate la cele mai bune preturi de pe piata.

Daca epilarea este o operatiune foarte dificila si pentru tine, sau adeseori nu se desfasoara in cele mai placute conditii, atunci nu uita sa apelezi la solutiile potrivite de epilare. Pentru un ritual cat mai placut, o piele catifelata si fara imperfectiuni, foloseste de fiecare data uleiurile post epilare!

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.