Ajutor pentru telefonul tau de la www.smartmobitel.ro!

Acum ai ocazia de ați proteja telefonul de toate problemele din exterior. Atunci când îți iei un telefon nou principala ta grijă ar trebui să fie cum îl poți proteja de toate problemele ce pot apărea. Sunt sigură că nu ai vrea ca telefonul tău cel nou să pățească ceva și să fi nevoit să schimbi mai multe piese la el. Site-ul www.smartmobitel.ro este tot ce ai nevoie pentru a putea păstra telefonul întreg.

Cum ne ajută cu protecția telefoanelor? 

În primul rând ne pune la dispoziție folii de protecție, acestea au apărut în urmă cu doar câțiva ani și ajută foarte mult la protecția ecranului. Dacă de exemplu îți pică telefonul din mână cu ecranul în jos și ai folie de protecție există șanse foarte mari ca doar aceasta să se spargă și ecranul să nu aibă nimic. De asemenea poți opta pentru o folie care să nu păstreze amprentele pe ea, astfel nu va trebui să îți faci griji în privința murdăriei ecranului.

Mai apoi de la ei poți achiziționa huse de protecție, acestea au apărut în urmă cu mai mulți ani, dar acum poți achiziționa o husă special pentru telefonul tău. Aceasta va proteja telefonul de căzăturile minore. În funcție de preferințele tale poate fi o husă care protejează doar spatele sau una complexă care protejează tot telefonul. De asemenea la www.smartmobitel.ro vei avea ocazia de a descoperi mai multe huse speciale.

Ce alte beneficii mai avem apelând la www.smartmobitel.ro? 

www.smartmobitel.ro nu este doar locul în care puteți cumpăra accesoriile care ajută la protejarea telefonului ci și locul în care puteți aduce telefoanele pentru reparații. Dacă intri pe site-ul lor vei putea descoperi locațiile în care poți aduce telefoanele pentru reparații. De asemenea ai ocazia de a lua telefonul înapoi chiar în acea zi, dacă operațiile nu sunt foarte grele și dacă piesele care trebuiesc înlocuite se găsesc deja la ei.

De asemenea ai ocazia de a vedea direct pe site care sunt costurile pentru fiecare operațiune în parte, iar dacă ai nelămuriri îi poți contacta oricând. În cel mai scurt timp un reprezentant va reveni cu răspunsurile la toate întrebările tale. Prețurile pentru fiecare serviciu sau produs în parte sunt foarte accesibile mai ales dacă ai în vedere că în alte locuri poți ajunge să plătești valoarea telefonului doar la reparații.

Pe site sunt de asemenea disponibile două numere de telefon și două adrese de email la care îi poți apela ori de câte ori ai nevoie de un sfat. De asemenea dacă ai în plan achiziționarea unui produs dar încă nu ai banii necesari îl poți adăuga în wishlist și apoi când faci rost de bani poți să îl muți direct în cos. Există și posibilitatea de a face cadou cuiva un voucher pentru acest site. De exemplu dacă știi pe cineva care nu reușește să își repare telefonul și nu are bani și vrei să îi faci o surpriză poți să cumperi un voucher pe care ea să îl primească pe e-mail.

Indiferent de ce alegi pe www.smartmobitel.ro vei găsi mereu toate produsele și serviciile de care telefonul tău are nevoie. Deci alege să optezi pentru un service care merită toată aprecierea ta.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.