Locul din care cumparam tencuiala decorativa!

De ceva timp am reușit să îmi renovez o casă bătrânească, la care am adăugat și un corp de clădire nou. Acum deja am început să mă interesez de cum aș putea s-o finisez pe exterior. De ceva timp am văzut, trecând în viteză, din mașină o casă finisată cu tencuiala decorativa și sinceră să fiu nu am reușit să o uit.

Cum pot folosi tencuiala decorativa? 

Mi-am adus aminte că unii se folosesc de cuvinte pentru a-și decora vorbirea, cam asta a fost senzația trăită de mine când am văzut acea casă. Cum nu reușesc să uit acea imagine văzută câteva secunde, am început să mă interesez despre cum se poate folosi o astfel de tencuială specială.

Pentru finisarea unei case decizia este una foarte grea, căci restul construcției nu se va mai vedea. Așa că ultima lucrare făcută se va vedea permanent, iar senzația celui care o privește este dată într-o proporție destul de mare. Acesta fiind motivul pentru care  doresc să îmi asigur o armonie  subtilă și caldă la exteriorul casei mele. Precum poveștile din basme ne încântă, așa doresc să încânt privirea celor ce-mi privesc casa. Realizarea aceasta o voi reuși doar prin folosirea unor materiale de calitate de la e-izolatii.ro. Punând în practică ideile pe care mi le dă tencuiala decorativa pe care aceștia o comercializează, sper să reușesc să creez o feerie pe casa mea. Tencuiala decorativa silicatica PAS SILLICATE Weber

Când vrei să te apuci de finisaje, în funcție de ceea ce îți dorești poți apela la mai multe tipuri de tencuială

  • brută – cea pentru care nu urmărești nicio prelucrare;
  • simplă – adică cea pe care o netezești cu o drișcă:
  • gletuită – peste o tencuială simplă se pune un strat subțire de var sau de ipsos;
  • decorativă – aspectul acesteia se opține doar prin compoziția mortarului.

Este doar o trecere scurtă, în revistă, a tencuielilor principale, deoarece tencuielile se clasifică și din prisma altor criterii. În continuare o să mă mărginesc a vorbi despre ultima categorie și anume: tencuiala decorativa.

O astfel de tencuială mi-au propus-o cei de la e-izolatii.ro și se prezintă sub formă de pastă. O astfel de pastă este realizată din materii prime naturale și are în compoziție și un liant mineral. Acest produs se poate aplica atât peste o tencuială de bază, cât și peste o tencuială termoizolatoare care a fost netezită cu tinci. În plus se poate aplica cu succes peste orice sistem de izolație termică.

Ce am aflat era exact de ce aveam eu nevoie pentru lucrările casei mele. Tot acest produs îmi va asigura și o protecție sporită la intemperii în plus față de finisarea și decorarea de care aveam nevoie. Nu trebuie să îmi fac griji nici dacă casa este expusă la poluări sau praf și nici că traficul greu și intens din zonă o va afecta. Cum hotărârea mea a fost luată, a mai rămas un singur lucru de făcut, acela de a –mi alege culoarea  ce mi-o doresc, precum și tipul de granulație al tencuielii.

Aveți și voi de finisat o casă, nu contează că este una nouă sau una pe care ați reparat-o recent, intrați pe e-izolații.ro și vă puteți găsi culoarea preferată pentru tencuiala casei voastre.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.