E-sarbatoare site-ul meu de lenjerii!

Asa cum bine stiti în weekend a fost Black Friday, iar cu aceasta ocazie am reusit sa descopar un site nou, este vorba de e-sarbatoare. Am fost incantata de lenjeriile lor de pat si de faptul ca au avut foarte multe reduceri, chiar si acum puteti achizitiona de la ei lenjerii de pat la pretul de doar 99Ron. 

Nu ma gandisem pana acum ca exista un site care sa aiba atat de multe modele de lenjerii, dar se pare ca ma inselasem. Cel mai mult mi-au placut lenjeriile cu model de Craciun, cine poate sa le refuze? Adica stiu ca in mod normal un pom de Craciun si cateva instalatii ar fi de ajuns, dar de ce sa nu optezi pentru o lenjerie de Craciun?

Ca tot vorbeam de pomi de Craciun am vazut, tot pe acest site, niste pomi superbi la un pret foarte mic. Sa va mai spun ca au si decoratiuni, instalatii, cadouri? Efectiv este cel mai frumos site creat pentru Craciun. Inca de cand intram pe e-sarbatoare.ro suntem intampinati de zapada, multi fulgi de nea. Imi amintesc si acum ca in primele minute ramasesem blocata pe fulgi de nea, imi doresc atat de mult sa ninga. 

Am vazut tot pe acest site faptul ca au doua promotii de 1+1 Gratis lucru care mi se pare extraordinar, adica daca imi plac lenjeriile la 139Ron imi iau doua din aceasta categorie, daca nu ma mut in cea de 159Ron. Oricum sunt sigura ca fiecare dintre voi isi va gasi pe acest site lenjeria mult dorita.

Ma bucur ca acest site pune accent pe produsele romanesti si nu aduce lenjerii din afara, mai exact cei de la e-sarbatoare aduc lenjeriile din orasul Pucioasa, unul dintre cele mai vechi orase producatoare de lenjerii de la noi din tara. Chiar si acum lenjeriile Pucioasa sunt printre cele mai cautate pentru ca sunt de o calitate foarte buna si au un pret foarte accesibil.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.