De ce sa cumperi usi rezistente la foc?

Cu forțele naturii este foarte greu de luptat. În fața cutremurelor, inundațiilor, furtunelor dar și a incendiilor este foarte greu de luptat. Totuși niciodată nu trebuie să cedăm, ci din contră, să încercăm a preîntâmpina aceste evenimente. De exemplu, împotriva unui incendiu violent ne putem proteja prin compartimentarea spațiilor și dotarea lor cu usi rezistente la foc.

De ce este important să ai usi rezistente la foc?

O ușă antifoc este un element care îți dă posibilitatea să intervii. Te ajută să ai un timp mai mare la dispoziție pentru observarea incendiului. Acest timp se poate scurta și mai mult dacă dotezi spațiul comercial sau industrial cu aparate de detectare a focului sau a fumului. Dar acest tip de ușă le dă posibilitatea celor aflați în interior să evacueze clădirea. Ușa antifoc împiedică propagarea rapidă a incendiului din încăperea în care a izbucnit la celelalte spații.

În lupta cu focul fiecare secundă contează, căci atunci când apare flacăra o poți stinge cu un pahar cu apă. Dacă nu îl observi repede ai nevoie de o cisternă de apă, iar după o oră cantitatea de apă pentru stingere este incomensurabilă. Folosind usi rezistente la foc de la Nyos faci posibilă atât evacuarea în siguranță a oamenilor, cât și succesul intervenției privind localizarea și apoi stingerea incendiului.

Ce fac aceste uși? 

Aceste uși antifoc permit circulația normală a oamenilor, în condițiile normale. Atunci când izbucnește focul se închid etanș fără a permite focului să se propage în celelalte încăperi. În acest fel ele permit oamenilor să părăsească întregul spațiu și micșorează pagubele datorită nepermiterii propagării focului la întregul spațiu comercial.

Chiar dacă un om a rămas în încăperea în care a izbucnit incendiul, nu înseamnă că el nu poate părăsi acel spațiu. Ușa antifoc nu se blochează cu o cheie, iar mănerul sau bara antipanică permite manevrarea ușii foarte ușor de orice om. Chiar și un copil o poate manevra, așa că folosiți-o pentru protejarea afacerii voastre.

Deții un spațiu comercial sau un spațiu industrial, atunci dotează-ți spațiul cu usi rezistente la foc de la Nyos. Vreiu mai multe informații despre astfel de uși? nimic mai simplu. Contactează-i la 9733 931 220 sau prin e-mail la adrian.bumbas@nyos.ro și vei primi tot ce te interesează cu priire la utilizarea și construcția lor.

În schimb dacă îți dorești o ofertă intră pe nyos.ro și solicită oferta la produsul ce te interesează. Eu îți recomand o ușă antifoc Rolling din mai multe motive. Cel mai important este că o poți solicita pentru o perioadă de 60 sau 120 minute în care nu permite extinderea incendiului. Apoi ea este culisantă și prevăzută cu o ușă pietonală ce permite persoanelor din spațiul periculos să se evacueze.

Ușa Antifoc Rolling îți garantează rezistența la foc datorită tehnologiei și performanței unite în această ușă metalică culisantă. O poți folosi în poziția normal- închisă, în poziția normal deschisă sau ca o ușă normal- liberă. Indiferent de poziția în care o folosești, în caz de incendiu datorită contragreutăților cu care este prevăzută, această ușă se închide automat.

Foarte important pentru tine! O astfel de ușă se poate executa și la comandă după dimensiunile de care ai nevoie. O poți solicita într-un canat sau chiar în două canate.

Nu ezita! Intră pe nyos.ro și comandă-ți ușile de foc de care ai nevoie.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.