Cum aleg locatia atunci cand cumpar un apartament

Am intrat zilele trecute pe newconceptliving.ro si am vazut oferta de vanzare apartamente Sibiu . Am fost oarecum uimit sa vad faptul ca exista atat de multe apartamente Sibiu noi care-si asteapta proprietarii.

Nu stiu cum arata alte oferte de vanzare apartamente Sibiu, dar ceea ce am vazut la aceasta agentie imobiliara mi-a placut mult.

De ce ma interesez de apartamente noi Sibiu? Deoarece vreau sa cumpar un apartament. Pana acum am stat cu chirie in Sibiu. Am vreo 7 ani de cand stau cu chirie si cred ca e momentul sa fac o schimbare.

Insa, cand vad oferta de vanzare apartamente Sibiu, primul lucru care-mi trece prin minte e locatia. Pentru mine e foarte important sa aleg o locatie buna, deoarece vreau sa cumpar un apartament, nu sa inchiriez. Cand cumperi, cumperi pentru o perioada mai indelungata.

Sunt de parere ca locatia trebuie aleasa cu grija.

In alegerea locatiei vreau sa tin cont in primul rand de cat de usor ajung la farmacii. Farmaciile sunt foarte importante pentru mine si nu vreau sa imi ia 1 ora sa ajung la o farmacie. Apoi, importante sunt si magazinele. Am prieteni care trebuie sa mearga 20 minute pentru a ajunge la un magazin, deoarece blocul e situat intr-o zona aflata la periferia orasului. Nu ma deranjeaza sa stau la periferie, dar nici sa trebuiasca sa merg in oras de fiecare data cand am nevoie de o paine.

In alegerea locatiei tin cont si de gradul de poluare. Nu vreau sa imi cumpar un apartament situat intr-o zona industriala sau intr-o zona cu mult trafic. Sunt insa sigur de fapul ca cei de la newconceptliving.ro ma vor ajuta sa gasesc apartamentul potrivit in locul potrivit.

Nu o sa tin cont de unde e situat locul de munca, deoarece nu e important. Lucrez intr-un domeniu in care oricum trebuie sa ma plimb prin tot orasul. Voi incerca sa tin cont si de cat de aproape sunt scolile si gradinitele, insa nu foarte mult, deoarece imi voi duce cu masina copiii la scoala/gradinita cand va fi nevoie.

Tu ce alte criterii crezi ca mai sunt importante in alegerea locatiei cand cumperi un apartament?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.