Sa aflam mai multe despre videochat bucuresti!

Bine v-am regăsit, astăzi vom vorbi despre o metodă foarte rapidă de a câștiga bani. Probabil multe dintre voi ați auzit deja despre meseria de videochat, dar sunt sigură că nu toate știți și ce presupune această meserie și care sunt beneficiile pe care aceasta le aduce. Tocmai de aceea articolul de astăzi se va axa pe videochat bucuresti.

Pe piața din România au apărut tot mai multe studio-uri de videochat, fiecare dintre acestea oferindu-vă diferite servicii, totuși există și studio-uri neserioase. Allure este însă unul dintre cele mai bune studio-uri de videochat din țara noastră și tocmai de aceea cred că ar trebui să vi-l prezint și vouă.

Alege să lucrezi ca videochat bucuresti alături de Allure!

Atunci când alegi să devii model videochat alegi de fapt să facă parte din marea familie Allure, aici fiecare persoană este tratată cu căldură și respect, te simți ca și când ai fi acasă. Vorbim de camere foarte spațioase și foarte frumos decorate. Dacă nu mă crezi aruncă o privire în galerie ca să vezi cum arată studio-ul sau alege să le faci o vizită, desigur mai întâi contactează-i online pentru a te prezenta.

În acest studio vei avea parte de protecție, nici măcar o singură poză de a ta nu va fi publicată fără să îți dai acordul. Pe deasupra ai șansa de a primi numeroase bonusuri, începând cu comisionul de 80% din prima lună și terminând cu un voucher de 500Ron pentru a îți decora propria casă. Fiecare model care pășește în studio-ul de videochat bucuresti va avea doar de câștigat de pe urma acestei experiențe.

La ei seriozitatea și continuitatea se răsplătesc! 

Modelele de videochat care aleg să lucreze mai mult de un an alături de Allure au numeroase avantaje, de exemplu o dată pe an ele se pot bucura de un drum cu avionul către orice destinație gratuit. Cei de la Allure vor plăti biletul de avion. De asemenea la sfârșitul fiecărui an de muncă modelele de videochat vor primi 2% din totalul încasărilor realizate pe acel an.

Desigur modelele de videochat care aleg să lucreze alături de ei au și multe alte benficii și câștiguri. Asta se datorează în principal faptului că cei de la Allure își doresc să premieze munca și să le răsplătească pe fetele care dau dovadă de atenție, seriozitate și multe alte calități.

Nu doar pe partea de bani fetele au de câștigat ci și din punct de vedere al condițiilor de muncă. Cei de la Allure fac tot posibilul pentru a aduce toate noutățile, ei fac tot posibilul ca fetele să lucreze cu camere de ultimă generație, să aibă suport în cazul apariției unui defect sau al unei erori. De asemenea aceștia urmează să devină primul și singurul studio de videochat de la noi din țară care are o aplicație pentru Iphone și Android.

Dacă v-ați decis să lucrați ca și model de videochat bucuresti atunci vă propun să luați în considerare Studio-ul de Videochat Allure. Sunt sigură că la final nu veți regreta alegerea făcută ci din contră vă veți simți bine în colectivul lor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.