Promotii si cumparaturi de la www.tehnicbazar.ro

Mutarea de acasa

De puțin timp m-am mutat într-o locuință ce este doar pentru mine. Evenimentul, pe care l-am așteptat cu multă, multă nerăbdare, m-a umplut de fericire. De acum sunt pe picioarele mele, nu mai depind de părinți, nu mai trebuie să le dau raportul în fiecare clipă, cu toate că chestia cu raportul nu a dispărut de tot, căci pentru acest lucru există telefoanele, iar mama mă sună zilnic, uneori chiar și de mai multe ori pe zi. În viață, totuși de cele mai multe ori, clipele frumoase nu rezistă foarte mult, ele dispar  în momentele în care te aștepți cel mai puțin. La mine au dispărut în momentul când noii mobile de bucătărie i-a sosit sorocul să ajungă pe poziția definitivă. După ce am încercat eu cu ajutorul unei vechi șurubelnițe să o montez, am dat de greu și mi-am adus aminte de tatăl meu care rezolva aceste probleme foarte repede. Așa că am renunțat la montaj, am pus mâna pe telefonul și l-am chemat în ajutor.

Si a venit tata cu scule de la www.tehnicbazar.ro

Tatăl meu a venit foarte repede și nu a venit singur. El a venit însoțit de produsele necesare ușurării muncii de montare a mobilei, cele pe care și le-a achiziționat de pe www.tehnicbazar.ro.  A profitat de ocazie să își etaleze noul set Bosch 0615990GBA, compus din patru scule cu acumulator 18 V Li-ion, ideal pentru montarea mobilei, căci nu trebuie să mai fii atent la cablurile de alimentare, care în timpul lucrului se tot încurcă unul cu altul, dându-ți multă bătaie de cap. Cum era de așteptat cu ajutorul tehnicii de ultimă generație în sculele profesionale găsită pe www.tehnicbazar.ro, tatăl meu a reușit să îmi pună mobila de bucătărie foarte repede și mai ales într-o stare perfectă.

Cum am văzut pe propria piele că fără niște scule performante nu poți să te descurci în propria gospodărie, am ascultat sfatul tatălui meu și mi-am trecut TEHNIC BAZAR la site-urile favorite din mai multe motive. Primul motiv și cel mai important a fost recomandarea făcută de tatăl meu, apoi faptul că este distribuitor autorizat al celor mai bune mărci cum sunt: Bosch, Makita, DeWalt, Sthil.

A contat apoi că pe Tehnic Bazar poți găsi cea mai mare diversitate de produse ce îți sunt necesare într-o gospodărie, indiferent că vrei să repari ceva, fie că vrei ceva pentru vopsit, pentru măsurat sau chiar îți dorești niște promoții pentru grădina ta. Dar trebuie să știți că promoțiile nu sunt numai pentru grădină, ci le vei găsi din rîndul tuturor produselor existente pe site, doar că trebuie să le urmărești constant sau mai comod să apelez la Newsletter pentru a fi informat electronic cu privire la noutăți, promoții  și reducerile ce apar pe site.

Dacă veți  dori să cumpărați de pe Tehnic Bazar trebuie să știți că veți primi produsele foarte repede prin curier contra a 20 Ron, putând plăti în numerar, cu cardul chiar și în rate sau prin ordin de plată. La orice produs cumpărat veți primi garanție de 24 de luni dacă sunteți persoană fizică, sau de 12 luni dacă sunteți persoană juridică. Iar ceea ce l-a încântat tot timpul pe tatăl meu este că aici aveți  asigurat service autorizat atât în garanție, cât și în post-garanție, ceea ce este extraordinar.  Tot aici veți găsi și piese de schimb originale.

Dacă sunteți interesați de produse ce vă sunt de un real ajutor în gospodărie intrați pe www.tehnicbazar.ro  unde  veți găsi tot ce  aveți nevoie pe lângă casă.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.