4 motive sa alegi un DVR standalone pentru un sistem de supraveghere

Atat dispozitivele DVR PC, cat si cele standalone au revolutionat modul in care ne supraveghem locuintele si sediile firmelor, pentru ca permit supravegherea in timp real si obtinerea unor imagini de inalta rezolutie. Printre cele mai apreciate dintre toate dispozitivele folosite ca inregistratoare de imagine in sistemele de supraveghere este dispozitivul numit DVR standalone, care are toate componentele necesare intr-o singura cutie, nefiind nevoie de un calculator sau de alte dispozitive pentru a functiona.

 

Iata cateva motive sa alegi un astfel de inregistrator de imagine pentru sistemul tau de supraveghere:

 

1.Suporta un numar mare de canale

 

Asta inseamna ca exista dispozitive DVR standalone intre 4 canale si 32 de canale, iar numarul de canale de care ai nevoie depinde de suprafata pe care doresti sa o monitorizezi. Cu cat un DVR are mai multe canale, cu atat mai multe camere se pot conecta la acesta si cu atat mai multe spatii pot fi supravegheate.

 

2.Este usor de folosit

 

Daca stii notiunile de baza ale utilizarii unui calculator, atunci nu vei avea nici o problema in a folosi un DVR standalone. Acesta are o interfata intuitiva pe care o vei stapani cu usurinta. Nu este nevoie de setari pentru ca dispozitivul sa functioneze, deci va incepe sa inregistreze imagini imediat dupa ce il conectezi la sistemul de supraveghere.

 

3.Este un dispozitiv dedicat

 

Acest aparat este special conceput pentru sistemele de supraveghere, neavand nici un alt rol secundar. Asta inseamna ca isi dedica toate resursele pentru inregistrarea de imagini de la camerele de supraveghere. In comparatie cu un DVR de tip PC, care functioneaza cu ajutorul unui computer, un DVR standalone functioneaza independent. El inregistreaza si proceseaza imaginile pentru a le reda.

 

4.Este stabil

 

Un inregistrator de imagine standalone este mult mai stabil decat unul ce depinde de calculator. Stim cu totii, calculatoarele se mai si blocheaza. Daca vrei stabilitate maxima, un dispozitiv de sine statator este solutia.

 

 

Cand ai nevoie de un inregistrator de imagine care sa fie usor de utilizat, sigur si stabil, alegerea cea mai buna este un DVR standalone. Acesta functioneaza independent si te vei bucura de el pentru mult timp. Asigura-te doar ca faci alegerea potrivita in ceea ce priveste numarul de canale.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.