Roti roaba pentru o viata frumoasa

Iubirea pentru natură și prieteni pe viață

Încă de tânăr tatăl meu a fost pasionat de plante și de natură, astfel el era cel care întreținea grădina și o modela în fel și fel de moduri care mai de care mai fabuloase. O dată cu venirea toamnei prietena lui de încredere devenea chiar roaba. Da a-ți citit bine: roaba. Toată ziua bună ziua utiliza roaba în fel și fel de treburi. Fie că aduna frunzele căzute și le transporta cu aceasta într-un loc anume, fie transporta crengile nou tăiate sau chiar materialele necesare pentru a crea vre-un colț de vis destinat relaxării sau micuțelor vietăți ce își creau cuibul în micul nostru colț de rai. Dar odată cu tatăl meu și roaba a îmbătrânit și deja la greutăți foarte mari tremura precum o creangă în bătaia vântului sau își pierdea traiectoria din când în când precum un bătrân încercat prea dur de viață. Dar într-o zi defecțiunile au dus la un eveniment, aș putea spune, tragic și anume la răsturnarea roabei și la rănirea tatălui meu. Astfel am decis să fac ceva în această privință, dar nu aveam destui bani pentru a cumpăra o nouă roabă plus că tatăl meu nu ar fi văzut cu ochi buni schimbarea. Dar întrebând mai mulți vecini și cunoscători am descoperit că problema era de la roată. Acesta nu mai avea presiunea și calitatea pentru a căra încărcături mari și am început să caut roti roabă de calitate care să aibă un preț accesibil. După lungi căutări am descoperit site-ul www.tente.ro unde am rămas uimită de diferitele modele de roți și diferitele moduri de folosire ale acestora. Wow o roată chiar poate face diferența și poate fi folositoare în aproape orice domeniu.

3642ITP125P63 Conv

 

Cum mi-am schimbat viața cu roti roaba

După ce am ales roti roaba pentru vechea prietenă a tatălui meu am decis să descopăr și celelalte roți ce folosesc în diverse situații. Prima dată am încercat să găsesc 2 roți pentru trolerul meu. Da știu că vă mirați de ce aș avea nevoie de așa ceva sau de ce nu aș cumpăra pur și simplu alt troler. Păi în primul rând trebuie să vă spun că da, sunt una dintre puținele persoane pe care până și trolerul vrea să le împiedice să plece dintr-un loc și cea care a devenit atașată de bagajul care a însoțit-o în multe aventuri. Păi cine putea să mă țină pe loc în momentul când voiam să mă întorc în România decât trolerul care în momentul în care mă urcam în metroul ce avea să mă ducă la gară, s-a decis să se prindă de spațiul dintre peron și metrou, moment în care eu, urmașa lui Xena am tras atât de tare de el încât una din roți a rămas pe șinele metroului. De abia când am coborât mi-am dat seama că trolerul șchiopăta și asta pentru că și cea de a doua rotiță și-a făcut loc tot între metrou.(P.S: Cea de a doua rotiță am reușit să o salvez, dar tot a fost comic să vezi o fetiță blocată, în mijlocul Germaniei, cu un troler șchiop.).

În fine să revenim la site-ul nostru și să vă prezint domeniile în care a-ți putea utiliza roțile celor de la www.tente.ro:

  •  Instituțional, la lucruri precum: scaune, mobilier, design, pentru industria aeronautică, pentru cărucioare supermarket, accesorii
  • Medical, pentru: paturi spital, paturi de spital ușoare, aparate tehnice medicale
  • Industrial: role industriale, role silențioase, termorezistente, cu blocare centrală, din oțel inoxidabil
  • Heavy Duty: role cu capacitate de sarcină mare, role cu blocare centrală, roți pentru stivuitoare
  •              5944UAP125R36-34XS S30

Astfel puteți găsi diferite roți și le puteți utiliza în diverse moduri, fie în uzul casnic sau în afacerea pe care o aveți, rolele sunt folositoare și vă pot ajuta în diferite situații.

De asemenea vă ajută să fiți creativi și să faceți economii. Serios în loc să arunci la gunoi o masă fără o rolă mai bine o repari și faci economie. Pe lângă asta nu trebuie să te mai desparți de lucrurile de care te-ai atașat într-un fel sau altul.

Astfel, nu după mult timp tatăl meu s-a însănătoșit, noua roată pentru roaba sa iubită a sosit, bineînțeles împreună cu rotițele pentru trolerul meu, iar după câteva ore bune am reușit să dăm viață din nou lucrurilor la care țineam. Roata a făcut roaba să funcționeze precum una nouă, nu au mai apărut accidente de genul iar tatăl meu a fost foarte mulțumit de întinerirea roabei și a fost nedespărțit de ea până la venirea iernii.Eu în schimb îmi reparasem trolerul și eram gata să descopăr, din nou, lumea împreună cu vechiul meu tovarăș de călătorii.

Pe lângă asta mi-am dat seama că până la urmă să cumperi roți nu este o treabă bărbătească ci ține de fiecare, pentru că nu se știe când, în viață, ai nevoie de o roată nouă. Deci vă invit și pe voi să vizitați site-ul, să creați o experiență noua și să vă bucurați de ” magia roților”

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.