Grup de umplere automat cu filet 1/2

Planuri de viitor

Ca toți tinerii din ziua de astăzi și eu îmi doresc să îmi întemeiez o familie frumoasă. Odată întemeiată familia este nevoie de o casă în care să am parte de liniște și bineînțeles de un confort deosebit. Pentru asigurarea acestui confort este nevoie în primul rând de menținerea unei temperaturi constante în interiorul locuinței, atât pe timpul verii, cât mai ales pe timpul geroaselor ierni. Iată că v-am expus motivul pentru care am demarat execuția instalației de încălzire a casei, chiar dacă aceasta din urmă este încă pe roșu și în mod sigur voi amâna execuția exteriorului pentru anul care va veni în curând.

Ce să faci? Atunci când fondurile financiare sunt limitate este nevoie de a vedea ce este prioritar pentru a putea locui în confort în locuința ta. Așa că hotărârea noastră a fost luată, vom executa instalația de încălzire înainte de a finisa casa pe exterior. Pentru a ne realiza o instalație de încălzire care să fie performantă și să ne asigure o siguranță mare în funcționare, firma ce ne realizează lucrarea ne-a cerut să cumpărăm un grup de umplere automat cu filet 1/2.

Cum eu deja aveam o experiență mai veche cu  shop-einstal.ro am intrat rapid pe site și conform așteptărilor mele am găsit ceea ce îmi ceruseră meseriașii fără nicio problemă. Mai mult acest grup de umplere întrunea toate cerințele tehnice impuse de executanți și  provenea de la un producător renumit cum este italianul Malgorani. Având deja cont pe shop-instal.ro am sunat pentru a lansa comanda pentru un grup de umplere automat cu filet 1/2 ce urmează să-l primesc prin curier rapid în maxim 48 ore.

Grup incarcare automat 1/2

Site-ul meu de incredere mi-a oferit grup de umplere automat cu filet 1/2

Când i-am spus meșterului că în două zile va avea piesa necesară a crezut că fac bâză de el, căci el nu reușise să facă rost, cu toate că avea foarte multe relații în comerțul pieselor necesare executării instalațiilor de încălzire central. L-am convins destul de rapid că nu este o glumă, doar punându-l  să vadă cu ochii lui acel grup de umplere automat cu filet 1/2 pe pagina web.

Această piesă era foarte importantă pentru el căci era piesă ce permitea umplerea instalației și fiind dotată și cu filtru nu permitea introducerea de particule fine în instalație. Tot acest grup mai avea o supapă de sens, un manometru de presiune și bineînțeles un robinet de oprire. Cu ajutorul acestui grup de umplere ce are posibilitatea de reglare a presiunii între 0,5 – 4 bari poate să asigure o protecție a instalației privind o suprapresiune accidental. Apoi el permite trecerea lichidului cu o temperatură maximă de 80 grade C și este prevăzut cu filete de ½ ce corespunde diametrului instalației pentru casa noastră.

Meșterul a fost mulțumit de prețul foarte bun al piesei și nu mai puțin de garanția pe o perioadă de 24 de luni. Ceea ce l-a surprins cel mai mult a fost faptul că se putea returna piesa înapoi. Cu această piesă cumpărată de la shop-instal.ro instalația mea de încălzire este în deplină siguranță de funcționare, asigurând o viață cât mai îndelungată fără a fi nevoie de nicio intervenție.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.