O vara frumoasa alaturi de www.sandaleavarca.ro

Am decis că vara asta  să am parte de o vacanta ca în filme

A trecut foarte mult timp de când nu m-am mai bucurat de o vacanta adevărat. Mai mereu ba școala ba munca m-au făcut să renunț la plăcerile personale și să mă ocup de probleme. Anul acesta am decis că totul trebuie să fie altfel așa că am programat k vacanta in Cluj. Cu toate acestea cine ar fi crezut ca o sa fie atât de cald? Parcă pământul incepe să ardă la orele prânzului, iar daca mai ești și încălțată în opincute sau adidași este si mai nasol. Norocul meu a fost ca am descoperit site-ul online www.sandaleavarca.ro.

Cum a reușit un site ca www.sandaleavarca.ro să îmi salveze vacanta?

 

Așa cum am spus căldură este cea care ne bloca în hotel. Nu puteam ieși din casă pentru că asta însemna să ne oprim din 5 în 5 minute datorita căldurii care se adună la picioare. Apoi cineva a adus vorba de Avarca si despre minunatele lor sandale.

Nu am reușit să stau foarte mult pe gânduri înainte de a decide să intru pe site-ul lor. Am fost imediat întâmpinată de sandale frumos realizate, toate aceste produse magice pareau ca nu țin cont de căldură de afară.

Profitând de faptul că puteam returna sandalele în maxim 30 de zile de la primirea coletului puteam returna produsele cumpărate am decis să facem o comanda. Sandalele ne-au ajuns intr-un timp foarte scurt si picioarele noastre parcă ne multumeau ca le-am salvat de caniculă.

În sfârșit picioarele puteau respira liniștite, iar noi nu ne mai plângeam din cauza transpirației. Sandalele sunt realizate din piele naturala, material de o foarte mare importanță mai ales în această industrie a pantofilor pentru vara.

Fiecare sanda de pe site este realizata manual de echipa de specialiști de la www.sandaleavarca.ro, produsele fiind realizate în Spania. Cu toate acestea se observă încă de la început calitatea lor și faptul că își merită cu desăvârșire toți banii.

Este si mai minunat ca întreaga familie se poate bucura de sandale răcoroase si confortabile, pe site găsim sandale pentru dame, pentru bărbați și chiar și pentru cei mici. Gama de modele este din cea mai variata deci cu siguranță la final veți descoperii cel puțin un produs pe placul vostru.

Noi am fost foarte fericiți de primirea acestor sandale pentru că astfel am putut porni un mică noastră excursie la orice moment al zilei fara sa ne fie teamă că picioarele noastre vor avea de suferit din cauza căldurii.

Încălțămintea această este si foarte comoda, puteți alege dintre modele cu talpa joasa sau din cele cu platforma în funcție de ținută aleasă sau de locul în care le veți purta. Vara este anotimpul in care ar trebui să ne lăsăm si picioarele să respire, ele stau în cea mai mare parte a anului ascunse în pantofi. Acum veți avea parte de o pereche sau poate chiar mai multe de încălțăminte foarte frumoasa si foarte plăcută. Puteți astfel sa va bucurați de cele mai frumoase momente alături de cei dragi. Eu am reușit, datorită lor, să câștig cea mai frumoasa excursie din viața mea.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.