Propria mea masina de la SIXT Rent a Car

Mereu mi-am dorit să vizitez România, nu mă refer doar la un oraș anume ci la toate orașele din țară, vreau să cunosc fiecare locușor din această țară. Am fost cucerită de proiectul unor tineri care își propuneau cam același lucru și am zis eu oare de ce nu aș putea?

Desigur ei aveau o mașină cu care să călătorească în timp ce a mea se mai lasă încă foarte mult timp așteptată. La o întâlnire cu foștii colegi de liceu am aflat însă de New Kopel Group și despre SIXT Rent a Car, așa cum spune și numele ultimei firme este vorba despre inchirieri masini.

Ce mod mai simplu și mai rapid de a străbate țara în lung și lat decât în mașina mult visată? Exact la asta m-am gândit și eu când am aflat de această posibilitate, plus că închirierea unei mașini este un lucru mai simplu decât ați putea voi crede.

Mai exact trebuie să intrați pe site, să știți data la care veți porni în călătorie și cea la care vă veți întoarce, să completați câmpurile reprezentative pentru fiecare dintre aceste două informații, să vă gândiți la orașul sau locul în care vă veți afla în aceeași zi și să vedeți care este cel mai apropiat punct din care puteți ridica mașina.

Următorul pas vă va duce spre aflarea prețurilor pe care trebuie să le plătiți pentru aceea perioadă, dar și mașinile care sunt disponibile spre a fi închiriate. Acestea sunt doar câteva dintre atuurile pe care vi le oferă o firmă de inchirieri masini.

Este ca și atunci când pleci la drum în propria ta mașină, tu decizi traseul singura condiție este ca la data stabilită să aduci mașina înapoi. Desigur după aceea poți închiria alta, sau chiar pe aceeași, pentru o altă perioadă de timp.

2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.