Voi fi mămică ce este de făcut?

Gândul că voi fi mamă m-a speriat încă de la început. Copiii necesită foarte multă grijă și atenție, de asemenea un copil va presupune și nenumărate nopți nedormite, mai puțin timp pentru ieșit în oraș cu prietenii, numeroase găuri în buget. Cu toate acestea în final ne vom bucura de fiecare dată când el râde, vom vrea să împărțim cu toată lumea prima lui lovitură… primele lui cuvinte… Un copil trebuie să fie un motiv de bucurie nu de tristețe.

Tocmai de aceea am început să mă uit pe internet cam ce i-ar trebui… știți voi lumea a evoluat foarte mult… nimic nu mai este așa cum era când eram noi mici…Iar noi trebuie să fim în ton cu ultimele jucarii si personaje din desene. Am intrat puțin ca să mă uit cam ce jucării preferă copiii din ziua de azi și am rămas mască. Adică cum ar putea un micuț să se decidă între atâtea sute de modele?

Mașinuțe, avioane, drone… dar și multe altele îi așteaptă pe copiii noștrii la tot pasul și sinceră să fiu nu cred că cineva își permite să le cumpere pe toate. Eu m-am gândit să mă folosesc de prețurile foarte mici ale celor de la depozit-online.ro pentru a-i cumpăra micuțului sau micuței mele cele mai frumoase jucării.

Știu deja că pe cei mici nu îi interesează doar o jucărie cu cât au mai multe cu atât sunt mai fericiți. Pe deasupra am văzut câteva modele care m-ar încânta chiar și pe mine, credeam că o dată cu sarcina vor dispărea și aceste gânduri, dar m-am înșelat. Mă simt de parcă aș fi copil din nou și vreau să îi ofer bebelușului meu cele mai frumoase lucruri și jucării. Aștept cu nerăbdare ziua în care îl voi strânge la piept și când îi voi oferi prima lui jucărie.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.