Coana Maria VS Reparatii fisuri parbrize pentru masini

Vecina buclucașă și reparații parbrize

Într-o zi, după mult timp de stat despărțiți, a sosit și soțul meu din Germania. Dar nu a venit singur ci cu o mașină nouă, frumoasă și strălucitoare ce mai mai îți fura privirea pentru totdeauna. Astfel precum era obiceiul pe la blocul nostru, vecinele, adică babele de lângă noi au admirat-o pe rând, s-au frecat de ea și au mângâiat-o de zici că îl luaseră pe Dumnezeu de picior. După cam o săptămână de ritualuri de genul s-au potolit și ele, doar că, nu după mult timp, într-o dimineață cețoasă l-am auzit pe soțul meu strigând într-un glas: ”Mi-au omorât-o , nuuu!”. Normal că m-am dus grăbită să văd ce se întâmplase și ce credeți.. noua noastră mașină avea o mică gaură în parbriz. Al meu se văita că ce face acum, cum o repară el că o să îl coste timp și bani, bla bla, timp în care eu mă gândeam cine a făcut așa ceva și chiar aveam un suspect: coana Maria de la 3. Aia tot timpul avea ceva cu noi, nu  ne suporta frate de nici-o culoare. O dată mi-a aruncat cu zeama de la varză în cap. Îmi venea să mă duc să o sugrum dar nu îmi riscam libertatea pentru ea. Bine existau și excepții și anume de Paște și Crăciun când ne salutam o dată și apoi continuam războiul … Dar în fine, astea sunt detalii. Acum am luat laptopul în brațe și am început să caut reparatii fisuri parbrize pentru masini . Și ce credeți? Am găsit câteva site-uri dar desigur erau niște prețuri exorbitante, alte câteva duceau pe niște pagini stranii, dar după câteva căutări am găsit site-ul perfect.

Galerie foto  #1

Reparatii fisuri parbrize pentru masini și liniștea de după furtună

Măi și site-ul ăsta avea niște prețuri super, pentru banii oricui și era și rapid. În câteva minute puteam pleca acasă și asta îmi plăcea. Uram să aștept mult, indiferent că era vorba de o coadă la magazin sau la lumină, ori că îl așteptam pe al meu să termine ceva, ori că trebuia să aștept după mașină, taxi sau orice alt mijloc de transport. Bine înțeles  că site-ul ne dădea și motivele pentru care ar trebui să reparăm cât mai repede parbrizul și anume: – O astfel de scobitură micuță se poate transforma oricând într-o fisură

-Economisirea banilor și a timpului

-Dacă o lăsam în continuare așa ne respingea RAR-ul

Deci cum aceste argumente nu erau tocmai plăcute am decis să apelăm cât mai repede la reparatii fisuri parbrize pentru masini și să ne reparăm mașina. Procesul nu a durat foarte mult, soțul meu era fericit că își vedea din nou mașina întreagă și strălucitoare. Voia să o ducă la spălătorie dar i-am amintit că specialistul ne-a recomandat să nu o spălăm atât de repede, așa că am mers acasă și am parcat-o într-un loc unde furia coanei Maria nu îi mai poate face rău.

Galerie foto  #1

Astfel am reușit să ne reparăm frumoasa mașină fără prea mulți bani și timp și pot să spun că de atunci nu am mai avut incidente cu doamna Maria care, acum, stătea toată ziua și se uita pe geam, parcă așteptând să ne revadă mașina.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.