Am avut o copilarie frumoasa alaturi de jocuri cu Mario

Jocurile copilăriei mele

Mario combat

Încă de mici copii iubeam să ne jucăm, fie în aer liber cu prietenii, fie pe computer în zilele ploioase și putem spune că jocurile ne-au făcut viața mai frumoasă. Astfel într-o zi ploaioasă de vară, fiind în concediu și având parcă prea mult timp liber am decis să mă întorc în copilărie și să mă reîntâlnesc cu jocurile bucuriei. Astfel am dat peste site- ul www.bugy.ro care îmi oferea jocuri cu mario și multe alte jocuri de acțiune, aventură, etc.

Am ales să joc mario, acesta fiind unul dintre jocurile mele favorite, dar dând pe categoria respectivă am descoperit că erau destul de multe jocuri cu mario, acestea fiind cu diferite sarcini precum jocurile de tip cave, salvați prințesa, puzzle-uri sau îmbrăcat. De asemenea unele jocuri îți ofereau șansa de a reîntâlnii prietenii lui Mario precum Luigi, Princess și Yoshi și să îi folosești pentru a ieși învingător în jocul dorit.

O zi ploioasă și jocuri cu Mario

Mario si sticlutele de lapte

Astfel după câtva timp de gândire am ales un joc clasic și după câteva ore, cu greu, m-am desprins de joc. Mi-am reintrat ușor în mână, mario fiind un joc ușor de jucat și mi-am salvat prințesa ce fusese furată de regele malefic Koopas. De asemenea în călătoria mea virtuală m-am confruntat și cu câinele de pază al lui Koopas și anume broasca râioasă Bowser. A fost o experiență excepțională pe care o voi repeta cu siguranță, fie singură sau împreună cu copii mei, iar jocurile cu mario vor rămâne mereu o amintire a copilăriei lipsită de griji și plină de aventuri.

De asemenea, dacă nu vă plac jocurile cu mario, acest site vă oferă fel și fel de jocuri, care mai de care mai interesante, deci rămâne la alegerea dumneavaostră ce joc alegeți pentru a vă colora ziua. Astfel vă invit și pe voi să redescoperiți jocurile copilăriei și să vizitați acest site, fie singuri fie cu piticii dumneavoastră, cu siguranță ve-ți avea o experiență de neuitat.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.