Cum să fii admis la ase bucurești

                                          Facultate de succes pentru o viață de succes

Cu toții am trecut prin copilărie, prin anii frumoși de liceu și am ajuns în clasa a 12-a având o întrebare decisiva a viitorului nostru și anume alegerea facultății. Iar ceea ce ne preocupa pe noi, în special, este faptul ca facultatea reprezinta și o orientare profesionala a fiecăruia dintre noi, iar pentru a nu ne alege o meserie neplăcută și pentru a nu o da în bară cu viitorul nostru, ne informăm în detaliu despre fiecare facultate ce ne-ar  trezi un interes special. Astfel a venit și rândul meu să îmi decid drumul în viață alegând locul potrivit mie unde să obțin o calificare cât mai bună și pe placul meu. Nu a fost ușor pentru că nu știam sigur ce profesie mi s-ar potrivi și cum să reușesc să mă ridic la standardele cerute de societate. Dar într-o zi am dat peste site- ul Univstud.ro care cuprindea diferite universități și facultăți atât din țara noastră, cât și dinafara ei și pe lângă asta multe alte informații esențiale pentru tinerii ce vor să obțină o bursă sau să își îmbunătățească cunoștințele prin încununarea lor într-un master. De asemenea, aici am găsit cu ușurință facultatea dorită de mine și anume ase bucurești, facultate ce mi se părea potrivită pentru mine, căci venea în completarea studiilor făcute în liceu.

După ce am  accesat site- ul am reușit să găsesc foarte multe informații despre facultatea dorită,  el mi- a prezentat și procesul ce trebuie urmat pentru a mă putea înscrie și pentru a fi admisă, cât și costurile studiilor. Asigurându- mă că mă încadrez în standardele de admitere atât financiar cât și educativ am trecut la pasul următor și anume compararea acestei facultăți cu altele de aceeași factură.

                                                                          Admis la ase bucurești cu ajutorul UnivStud

De asemenea acest site îți oferă și informații gratuite privind anumite evenimente la care să poți participa, work shop- uri, oportunități de dezvoltare personală și mult mai important, dezvoltarea ta profesională. Vă întrebați la ce vă pot folosi aceste date? Păi este simplu, la obținerea mult mai ușoară a unui job și la îmbogățirea CV- ului personal.

Dacă doriți însă să aplicați la alte facultăți/ universități dar nu sunteți siguri care este mai eficientă sau vreți să vă documentați mai mult în privința admiterii și a altor criterii, nu vă faceți griji. Acest site vă oferă și informații despre facultățile cu următoarele profile: artele spectacolului ( păpuși/ marionete), Artele spectacolului (actorie), actorie, arte plastice ( Fotografie și Pedagogia Artei ), arte plastice ( pictură, grafică, sculptură ), Arhitectură, Conservare și restaurare de arhitectură, etc. Dacă sunteți înscriși deja la o facultate, nu vă faceți griji, acest site vă poate ajuta oferindu- vă știri importante privind bursele oferite, master, doctorat și multe altele.

Astfel acest site m- a ajutat să ajung la ase bucurești și m- a îndrumat mai apoi spre o carieră de succes cu un CV bogat și un rezultat excelent pe perioada facultății. Astfel te invit și pe tine să alegi cu cap și să te lași îndrumat de acest site pentru că nu vei regreta niciodată alegerea făcută, iar prin accesarea lui cu siguranță nu vei avea nimic de pierdut.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.