Stiai care este locul de munca la care nicio tanara nu renunta?

Auzim in stanga si in dreapta cat este de greu sa gasesti in ziua de azi un job pe masura in care fii apreciat pentru munca depusa si in acelasi timp sa fii recompensat financiar. Pot spune ca tinrele care se plang nu au cautat indeajuns de bine sau pur si simplu nu sunt indeajuns de informate cu privire la locurile de munca din Romania din care se castiga extrem de bine, chiar daca nu au studii superioare.

Videochatul se pare ca la ora actuala este singurul loc de munca la care viseaza multe tinere, astfel ca, odata ce au inceput sa lucreze intr-un mediu elegant, nu mai doresc sa se retraga niciodata. Totusi, acest lucru depinde si de fiecare studio in parte, pentru ca unele sunt pe deplin multumite, insa altele raman complet dezamagite.

Acest lucru nu face decat sa amplifice nesiguranta de a nu mai incerca sa participe la un alt interviu pentru postul de model. Spun acest lucru pentru ca l-am trait pe propria mea piele in urma cu doi ani de zile.

Universul necunoscut al videochatului din Romania

Cu toate ca sunt destul de multe posturi disponibile in lumea videochatului, tinerele sunt oarecum bulversate de acest lucru, mai ales atunci cand aud in stanga si in dreapta care sunt conditiile din studiouri si cat de nedrepti si neseriosi sunt angajatorii. Pentru ca si eu am pornit pe acest drum inca de la varsta de 19 ani, de-a lungul traseului am intrat in contact cu tot felul de angajatori si de oameni. Datorita experientei mele care nu pot sa zic ca a fost cea mai placuta, am ajuns la ora actuala sa am bucur de o cariera de succes de pe urma careia sa castig sume impresionante de bani.

Cu toate ca acum lucrez in cadrul unui studio despre care puteti afla mai multe in cadrul acestui site www.charmstudios.ro si ma bucur din plin ca fac parte din aceasta echipa, inainte de a ma angaja aici am avut parte de lucruri mai putin placute. Dintotdeauna am dorit sa fiu apreciata si iubita pentru felul in care sunt si arat, tocmai de aceea, meseria de model videochat mi s-a parut a fi cea mai potrivita. Ei bine, asa a si fost, caci un astfel de loc de munca le ajuta pe tinerele din ziua de azi sa evolueze si sa devina mai instarite din punct de vedere financiar.

La varsta de 19 ani am participat la un interviu de angajare pentru postul de model. Nu a durat foarte mult timp si am fost acceptata cu succes. Am simtit ca visul meu se indeplineste, insa odata ce au trecut cateva saptamani, am observat ca lucrurile nu stateau cum imi imagineam. Pe zi ce trece incepeam sa imi pierd increderea si imi doream sa renunt. Nu intelegeam cum alte fete se declarau atat de incantate de meseria de model videochat, cand eu abia reuseam sa imi platesc chiria, iar ele se scaldau in cele mai mari oceane ale lumii.

A trebui sa ma documentez destul de mult, ca intr-un final sa intru in legatura cu o tanara domnisoara, extraordinar de frumoasa, ce lucra la Charm Studios. Ne-am imprietenit, amandoua frecventand aceleasi cursuri si asa am aflat ca viata de model este cu totul alta decat ceea ce traiam eu. Nu eram platita cat meritam, timpul liber nu mai exista si nici macar nu eram apreciata pentru uriasele eforturi pe care le faceam.

Bineinteles, pur si simplu adoram sa comunic cu admiratorii mei, insa nu era de ajuns. Angajatorii nu au fost prea politicosi cu mine, fapt pentru care mi-a fost destul de greu si sa demisionez. Imi era oarecum frica sa nu ma urmareasca cineva care imi vrea raul, insa totul s-a dovedit a fi in ordine pana la final.

Am luat legatura cu aceasta colega si mi-a sugerat sa merg la un interviu pentru postul de model videochat la Charm Studios, unde lucra si ea de aproximativ 3 ani de zile. Trebuie sa recunosc ca m-a convins din prima clipa, avand in vedere faptul ca ea niciodata nu a dus lipsa de bani, era bine imbracata, calatorea si mai mult de atat, deveniseram prietene apropiate.

Tocmai datorita acestor lucruri am avut incredere deplina in ea si am decis sa imi incerc inca o data norocul. Mi-am dorit nespus de mult sa obtin acest job, mai ales stiind cat de multe persoane se declarau absolut incantate de acest loc de munca de la Charm Studios.

Ce-i drept, atunci cand am decis sa ma angajez in cadrul celuilalt studio, nu m-am informat suficient de bine si asa am ajuns sa imi regret decizia luata. Totusi, in acest fel am reusit sa apreciez cu adevarat ceea ce mi se ofera acum la locul meu de munca. Deja lucrez aici de doi ani de zile si pot sa spun ca salariile si bonusurile sunt pe masura. Inainte castigam intr-o luna cat castig aici intr-o saptamana, ceea ce mi se pare absolut fascinant! Sunt apreciata pentru ceea ce fac, iar asta m-a impulsionat si mai mult sa ma implic si sa devin din ce in ce mai buna.

Iata care sunt lucrurile pe care le obtin la Charm Studio si pe care nu le-am intalnit in cadrul celuilalt studio la care ma lucrat:

  • Spatiul de lucru este absolut impresionant, avand in vedere faptul ca peretii sunt varuiti perfect, mobilierul este de cea mai buna calitate, iar restul detaliilor ce fac diferenta se vede ca sunt de firma. Aici este mai frumos decat in cel mai scump hotel in care am fost vreodata, iar asta inseamna foarte mult pentru orice model, mai ales atunci cand doreste sa depuna o munca cat mai calitativa.
  • Banii pe care i-am castigat in acesti doi ani mi-au permis sa imi cumpar un apartament cochet, sa imi achizitionez masina mult visata si sa ma plimb in intreaga lume.
  • Timpul mi-l gestionez dupa bunul plac, bineinteles, atata timp cat ambele parti ne punem de acord in legatura cu programul de lucru. Am timp sa ma ocup si de pasiunile mele, de prieteni si asa mai departe.
  • Aici mi-am cunoscut cele mai bune prietene, insa si multe alte persoane de calitate pe care chiar ma pot baza intotdeauna.
  • Datorita sfaturilor pe care le-am primit aici, am devenit mult mai increzatoare in fortele proprii si mai mult de atat, am mai multe cunostinte cu privire la hairstyling si make-up.

Avand in vedere cat de multe avem de castigat noi, ca modele videochat, nu e de mirare ca nici macar una dintre noi nu doreste sa paraseasca acest loc de munca ce a devenit si o pasiune intre timp.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.