Clinica stomatologica in bucuresti

Iubitul meu și problemele cu măselele

Încă de când l-am cunoscut nu trecea săptămâna fără să aibă nevoie de medicamente pentru vreo măsea sau dinte, ba îl dureau, ba i se umfla gingia… dar cu toate acestea nu voia să pună piciorul într-un cabinet stomatologic. Mi-a povestit că atunci când era mic mersese cu mama lui la un cabinet stomatologic și auzise o fetiță țipând de durere, de atunci și-a jurat că numai intră în unul. Nici atunci când i-am zis că urmează să merg la o clinica stomatologica in bucuresti nu a fost de acord, a zis ca el nu merge cu mine ca nu vrea sa ma vada tipand.

IMG_9730

O vizita la o clinica stomatologica in bucuresti

Cu toate acestea nu putea să mă lase singură așa că am decis să mergem împreună, iar dacă mă doare să plecăm imediat. Îmi amintesc și acum cât de neliniștit era pe drum, pur și simplu nu avea stare și își dorea să ne întoarcem acasă. Când am ajuns la clinica stomatologica l-am vazut ca s-a mai calmat, cu siguranță aceasta era mult mai frumoasă față de cea în care fusese când era mic.

La intrare ne-a întâmpinat o domnișoară foarte drăguță care ne-a zis că mai trebuie să așteptăm un pic pentru că domnul doctor nu a terminat cu celălalt pacient. Era foarte liniște în jur și foarte curat, asistenta ne-a zis că putem afla mai multe informații despre aceasta clinica și pe internet vizitând site-ul drserban.ro.

IMG_9702

Am urmat noi, sinceră să fiu mi-a plăcut cum a lucrat, mereu mă întreba dacă mă doare sau chestii din ăstea și în plus am văzut că folosesc doar instrumente sterilizate și că totul în jur este foarte curat. L-am convins și pe prietenul meu să facă măcar o consultație, iar la final mă întreba când ne mai întoarcem aici.

M-am bucurat că am găsit în sfârșit o clinica stomatologica in bucuresti care să ne cucerească pe amândoi și care să ne ofere cele mai bune servicii la preturi de nerefuzat. Pe deasupra datorită site-ului am putut afla despre ce înseamnă fiecare serviciu pe care această clinică ni-l pune la dispoziție.

Dacă și voi aveți probleme cu dinții sau cu măselele vă invit să cunoașteți această echipă minunată de doctori și să le oferiți șansa de a vă reda zâmbetul. Dinții sunt cei mai importanți și cu sigurnață nu vă doriți ca ei să vă părăsească atât de devreme.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.