Afaceri de succes cu www.laveteonline.ro

Tocmai ce venise primăvara, iar anotimpul înfloritor parcă te chema cu drag pe meleagurile strămoșești. Astfel m-am întors în România cu visul de a deschide 2 afaceri strălucitoare și anume o spălătorie auto și o firmă de curățenie la domiciliu. Firma mea de curățenie avea ca scop distribuirea de oameni la domiciliul persoanelor doritoare de a avea o casă ” fresh ” precum primăvara, o casă curată și sclipitoare făcută fără efort. De asemenea mă gandeam și la bătrânii singuri ce nu mai aveau destulă putere în brațele lor pentru a face singuri curațenie și astfel le ofeream șansa de a putea să apeleze la firma noastră pentru o curățenie la un preț pe care să și îl poată permite. Astfel produsele de curățenie erau pe drum, personalul era pregătit pentru a începe munca, dar lipsea ceva: lavetele de curățenie. Acestea erau foarte scumpe, iar materialul din care erau confecționate era de proastă calitate deoarece nu absorbea corect lichidele. După lungi căutări, site-ul www.laveteonline.ro ne-a salvat. Acesta ne oferea lavete din bumbac 100 % la prețuri formidabil de mici.

De asemenea acest site ne oferea posibilitatea de a alege tipul lavetelor. De exemplu eu am decis ca pentru firma de curățenie să iau lavele albe, iar pentru curățătoria auto lavete colorate, deoarece la spălare se puteau elimina mai ușor petele. Pe lângă coloritul variat, puteam alege și diferite dimensiuni alese în funcție de activitatea pentru care le foloseam.

Astfel după ce am discutat cu soțul meu și am căzut de comun acord, ne-am decis să comandăm pentru început câte un set din fiecare și am ales să fie trimise prin curier, pentru a putea verifica produsele și pentru a fi siguri de calitatea acestora, înainte de a efectua plata.

După câteva zile produsele ajunseseră, fiind frumos ambalate în saci transparenți, care ne ofereau posibilitatea de a vedea produsele și de a ne convinge asupra calității acestora.

Produsele ne-au plăcut atât de mult încât nu după mult timp am mai făcut încă o comandă de lavete, pentru a ne asigura că avem cele mai eficiente lavete , spun eficiente deoarece, pe lângă faptul că nu aveau nici un fel de defect , erau eficiente la înlăturarea petelor și lichidelor.

Deoarece afacerile prosperau de pe o zi pe alta, gândul de a mai deschide încă o afacere nu era departe. Astfel am decis să revenim pe site-ul www.laveteonline.ro și să cumpărăm câteva haine second pentru a ne deschide un mic boutique .

Da a-ți citit bine: haine second hand. Acest site, pe lângă lavete ieftine și calitative, are și haine second hand la prețuri avantajoase, fiind astfel nedeteriorate și calitative, provenind din țări cum sunt Germania, Austria sau Olanda și ambalate pe tipuri de vestimentație.

După câtva timp dețineam 3 afaceri prospere în România, clientela era mulțumită de serviciile noastre și am decis să recomand și celorlalți site-ul www.laveteonline.ro, site ce a contribuit ( prin calitatea produselor sale și prin seriozitatea sa) la prosperitatea și succesul afacerilor mele.

Astfel vă recomand și vouă, atât pentru curățenia de primăvară cât și pentru diferite activități  personale  și de business, lavetele și hainele oferite de această firmă.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.