transport persoane italia

O calatorie in Italia

Bună ziua. Eu sunt o fire călătoare, iubesc să călătoresc și să explorez noi ținuturi. Astfel voiam să fac o excursie în Italia, dar costul transportului era destul de mare având în vedere că era perioada verii și era în plin sezon turistic, dar căutând pe internet am descoperit site-ul nicktrans.ro care mi-a oferit un pret convenabil si mai multe trasee transport persoane italia  dintre care să îmi aleg pe cel care se potrivește perfect cu planurile mele.

Unde putem ajunge cu NICKTRANS?

Cum aceste curse sunt în regim regulat cu plecare din România și trei direcții diferite pe teritoriul Italian și anume:

1: Udine- Venezia- Padova- Bologna- Prtao- Firente- Roma- Napoli- Salerno- Cosenza- Calabria- Messina- Palermo

2: Udine- Venezia- Padova- Verona- Brescia- Bergamo- Monza- Milano- Novara- Torino

3: Udine -Venezia -Padova- Verona- Brescia- Piacenta- Alessandria-  Genova- Savona- Imperia- San Remo

Cum eu în afară de firea aventurieră ce mă caracterizează, sunt  visătoare și mare iubitoare de muzică am decis ca destinația finală pentru sejurul meu să fie orașul ce găzduiește renumitul festival de la San Remo.

M-am convins în timpul călătoriei mele că am făcut o alegere cum nu se poate mai bună, căci am avut parte de o călătorie fascinantă, beneficiind atât de aer condiționat, cât și de o încălzire pe timpul nopții atunci când traversam munții. Am fost încântată de bucătăria autocarului unde mi-am putut face cafeaua dimineața sau ceaiul seara. În plus am avut parte de o călătorie mult mai plăcută datorită instalației audio-video cu care era dotat autocarul, iar când nu-mi plăcea ceva pe această instalație am apelat cu încredere la DVD-ul din dotare. Cum sunt o persoană foarte pedantă a trebuit să iau cu mine foarte multe obiecte personale, cum sunt hainele de schimb, produsele de îngrijire personală, apoi nelipsitele produse de machiaj, încălțăminte și multe altele, așa că am fost foarte mulțumită de greutatea de 40 kg admisă pentru bagajul personal. Cei care au depășit această greutate au plătit 1,5 euro per fiecare kg. ce a depășit greutatea admisă.

Dacă aveți nevoie de o firmă ce vă poate asigura transport persoane italia să fiți siguri că nu veți găsi o firmă mai profesionistă și care să vă asigure condiții mai bune și mai confortabile ca Nicktrans.ro. La ei vă puteți rezerva biletul de călătorie dus sau dus întors, veți beneficia de asigurare medicală și de consultanță privind traseul și activitățile ce le puteți desfășura în călătoria voastră, precum dacă aveți nevoie vă pot asigura și sejururi pe litoral sau în stațiunile de munte.

În afară de transport persoane italia această firmă vă poate închiria autocare, microbuze sau autoturisme, la ei veți putea beneficia de multe produse turistice ca: tururi și circuite, scurte excursii sau tratamente în stațiuni balneo-medicale. Aveți nevoie de mai multe informații turistice atunci la ei le puteți afla, puteți apela la această firmă pentru a vă face rezervare de bilete la avion.

Cu ajutorul dat de Nicktrans.ro am avut parte de o vacanță fantastică în minunatul oraș San Remo, unde am petrecut clipe de neuitat și unde am putut admira niște peisaje superbe și o civilizație străveche de pe bătrânul nostru continent.

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.