Probleme frecvente la televizoarele cu ecran LCD

Cei care doresc un televizor LED de calitate, de multe ori aleg din oferta de televizoare LED Samsung , deoarece acestea sunt cunoscute pentru calitatea lor buna. Daca vrei sa vezi o serie de modele, intra pe rombiz.ro, site-ul care are oferte de televizoare pe placul tau.

Insa, cat de bune si de performante ar fi televizoarele, la un moment dat, ele pot ajunge sa aiba anumite defectiuni. Sa vedem care pot fi cateva dintre ele:

  • Televizorul nu mai porneste

Daca TV-ul tau nu porneste, nu incepe prin a te panica. Verifica mai intai si vezi daca este bagat in priza. Daca este in priza, vezi daca ai curent in priza, daca ai si curent in priza, scoate putin TV-ul din priza, lasa-l 1 minut si incearca din nou. Daca faci toate astea si ledul TV-ului tot nu se aprinde, ar fi bine sa apelezi la un specialist.

  • Nu ai imagine pe TV

Se intampla de multe ori sa nu ai imagine pe TV. Nici in aceasta situatie nu trebuie sa te sperii. Mai intai, scoate TV-ul din priza, asteapta putin, apoi reporneste-l. Daca televizorul tau vede cu purici e posibil sa fie probleme cu transmisia. Verifica sa vezi daca e totul in regula si cheama un specialist cand te-ai convins ca e cu adevarat nevoie.

  • Nu ai sunet

Daca totul pare sa functioneze bine, dar nu ai sunet, pentru inceput, incearca sa opresti TV-ul si sa-l pornesti din nou. Daca nu se schimba nimic, da pe un alt post. E posibil sa fie probleme cu sunetul la postul pe care l-ai vizionat ultima data. Incearca de asemnea sa dai televizorul pe mut, dupa care sa il dai mai tare. Daca problema nu se remediaza procedand astfel, e posibil sa fie ceva mai greu de reparat si ai nevoie de un specialist.

Bucura-te de televizorul tau pentru cat mai mult timp si apeleaza la specialisti atunci cand lucrurile nu mai functioneaza cum ar trebui.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.