Printre greutățile vieții – AVBS un sprijin pentru o viață de succes

Greu, foarte greu poți obține  azi un credit în condițiile în care nu ai un venit constant și regulat în fiecare lună. Ce trebuie să faci? Nu ai decât o singură soluție. Să începi să economisești, adică să pui lunar o sumă de bani ”la saltea” așa cum spuneau bunicii. Este foarte greu în condițiile în care banii din blogging nu sunt constanți și depind atât de seriozitatea ta ca persoană cât și de cea a celor ce te plătesc. Spațiul online este foarte activ și funcționează ca o sită cu ochiuri rare, așa că dacă nu ai ”tentacule” bine ancorate în spațiul virtual cu siguranță vei trece prin ochiurile sitei și vei ajunge în recycle bin.

După ce am reușit să pun deoparte ceva ”mălai” am îndrăznit să trec la nivelul următor, adică să îmi caut un consultant financiar în spațiul virtual. A fost foarte greu și la acest nivel, dar cu cei săraci mai ține câte o dată și dumnezeu. Așa am reușit eu, după un efort prelungit și metodic în căutare, să descopăr compania AVBS Credit. Acum am aflat că „A avea brokerul TĂU de credite este un LUX, un LUX care NU COSTĂ! De acum ți-l permiți și tu pentru că ne-am întâlnit!”. Iată răspunsul pe care l-am primit de la fondatorul și directorul AVBS Credit domnul Valentin Anghel.  AVBS CREDIT

Acest răspuns l-am primit atunci când i-am cerut un sfat în obținerea unui credit rapid pentru am deschide o platformă în care să pot da de lucru la mai mulți bloggeri în spațiul virtual. Desigur că aveam nevoie de acest credit în primul rând pentru mine și abia apoi să-i ajut ș pe ceilalți. Orice s-ar spune ”omenia” tot prin stomac trece.  Pentru acest lucru nu puteam apela nici la un credit ipotecar (căci nu dețin nicio casă) și nici la unul pentru prima casă , că nu puteam construi o casă în spațiul virtual.

parteneri

Așa că nu a rămas decât creditul românilor. Cum, nu știți care este acela? Vă spun eu cu cea mai mare plăcere și cu toată sinceritatea: creditul de nevoi personale. Dacă nu mă credeți, vă rog luați statisticile tuturor băncilor cu ”renume”(căci numele cred că nu le mai reprezintă) și de departe acesta va fi pe primul loc. Norocul nostru al tinerilor bloggeri (nu ca vârstă, ci ca meserie) este apariția în spațiul online a unor companii mai aplecate spre nevoile noastre și care ne ajută să ne dezvoltăm. Este drept că pentru aceasta și companiile respective, cum este și AVBS Credit, își asumă niște riscuri că la noi Scoring-ul Fico este detul de scăzut.

 

 

Particip Spring SuperBlog 2016

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog Spring 2016.

2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.