Farmec în 3 minute

Trăim în era oamenilor grăbiți și a femeilor independente. Astfel, noi femeile, avem un program din ce în ce mai aglomerat. De la locul de muncă, la treburile casnice, hobby-urile, vizitele la părinți și până la îngrijirea  personală, toate acestea ne ocupă cea mai mare parte din timp.

Eu spre exemplu am programul full, dimineața la serviciu, apoi cursurile de germană și cele de vioară, după care ajung acasă și mă ocup de treburile casnice (curățenie, gătit, aerisit, udat de flori, spălat de haine și veselă, etc), iar la finalul zilei îmi mai ramâne foarte puțin timp și pentru mine.

De multe ori, trebuia să pierd câteva ore de somn pentru a mă epila, pe lângă asta mă iritam de la unele produse chiar de firmă. Astfel, când firma Farmec a creeat pentru noi, femeile, o gamă de creme depilatoare ce se pretează fiecărui tip de piele și care acționează ca prin Farmec în doar 3 minute.

depilatoare

De curând, am achiziționat și eu o cremă depilatoare piele sensibilă care m-a scăpat de roșeață și de mâncărimi, lăsându-mi astfel o piele fină și catifelată. Dacă sunteți curioși ce fac în cele 3 minute în care acționează crema depilatoare o să vă spun cu multă plăcere. Câteva lucruri pe care le poți face în 3 minute :

– iei o gustare

– privești un video pe net

– asculți o melodie pe youtube

– citești o pagină dintr-o carte

– vorbești cu prietenii pe un site de socializare.

Nu sunt lucruri care țin de serviciu sau de muncă, dar sunt lucruri care fac epilarea mai relaxantă și mai ales amuzantă. După ce am probat această cremă depilatoare am decis să cumpăr și o cremă depilatoare bărbați pentru iubitul meu ce avea aceeași problemă.

Datorită firmei Farmec am reușit să devin mult mai fermă, să mă gândesc cu bucurie la momentul epilării și să rămân cochetă chiar și în cea mai încărcată zi.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.