Made your house happy with Diego

A venit vara și odată cu ea m-am decis să îmi redecorez noul apartament. Doream sa schimb priveliștea monotonă cu una vioaie precum anotimpul, însă aveam nevoie și de un specialist care să îmi schimbe parchetul și să îmi pună noul tapet. De aceea am cerut ajutorul unui bărbat care mă putea ajuta în rezolvarea acestei probleme ,iar acesta mi-a recomandat firma Diego, o firmă serioasă, care îmi putea oferii materiale de calitate și pe fiul său care se pricepea la finisări.

 

Astfel am intrat pe site-ul firmei și mi-am ales un parchet laminat Chateau , un tapet natural cu motive florale -care se potrivea perfect anotimpului și oferea un grad ridicat de luminozitate și comfort -, o traversă Byblos Ruby -oferă un stil exotic și revigorant- , și o perdea cu șină Bolero ce se asorta perfect cu traversa .

Astfel, în cateva zile aveam produsele și pe cel ce avea să mă introducă în lumea finisării.Era un baiat înalt, sculptat, cu păr negru și ochi verzi, ce te făcea să îți dorești să înveți orice doar de dragul de a petrece câteva clipe împreună .

Acesta mi-a explicat că după ce se curăță suprafața de reziduuri, după care se acoperă suprafața cu folie PE și se măsoară suprafața camerei astfel încât bucățile de parchet să acopere integral pardoseala, lăsând doar un 1 cm distanță între plăci și perete sau colțuri. După ce se așează corespunzător parchetul se pun distanțierii, colțarurile și celelalte accesorii de distanțare care dau lejeritate parchetului.

După ce am învățat să pun parchetul acesta mi-a explicat cum să îmi pun tapetul, el fiind lipit cu ajutorul unei substanțe speciale aplicate atât pe perete cât și pe tapet și care are rolul de a lipi și de a aplica frumos wallpaper-ul. Folia în exces se putea tăia apoi cu ajutorul unui cutter și a unei rigle.

Traversă Byblos

Apoi mi-a fixat perdeaua și am pus împreuna frumosul covor. După o zi întreagă de muncă rezoltatul a fost uimitor și pot să spun că a fost una dintre cele mai frumoase experințe din care am învățat să îmi redecorez camera fără a mai apela la vre-un ajutor și am primit și un card de fidelitate care îmi va permite sa am parte de reduceri indiferent de anotimp și să îmi pot redecora casa după bunul plac.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog Spring 2016

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.