O Nunta cu stil

Cu toții știm că viața este trecătoare. Trecem prin ea cu zâmbetul pe buze și cu lacrimi în ochi , chiar dacă este bine sau este rău. Trăim! Trăim pentru că viața merită trăită, merită explorată și iubită așa cum ne este dăruită.

Totul este trecător : ne naștem , facem primii pași ,după care rostim primul cuvânt , ajungem la școală ,ne maturizăm ,învățăm despre viață .Ne îndrăgostim,iubim cu patimă,apoi ne construim familii , apoi creștem nepoți și uite așa trece viața.Însă este important să trăim viața la maxim , să nu ne alegem drept scop banii ,ci să îi folosim pentru a crea amintiri frumoase ,amintiri care vor rămâne efemere chiar și când noi nu v-om mai fi.

Astfel și copilăria mea a trecut , am iubit cu patimă și urmează să contopesc iubirea într-o familie frumoasă. Deci nunta mea se apropia și trebuia să găsesc o ofertă bună care să atingă standarduri înalte. Nu pentru că sunt materialistă , doar că odată ce se îmbină doua culturi, precum cea romaneasca cu cea turceasca, trebuie să împlinim tradițiile astfel încât toată lumea să fie multumită. Astfel am găsit și locatia, Salon du marriage , un loc fascinant ,din mijlocul Bucureștiului în care urma să am cea mai frumoasă seară din viata mea.

Era o zi însorită de joi și invitații tocmai ce se îndreptau spre locație. A fost floare la ureche cu transportul deoarece hotelul ne-a pus la dispoziție taxiuri pentru noi și pentru invitați.

După ce ne-am adunat cu toții a urmat cununia civilă care a avut loc lângă splendida piscină. Precum este și obiceiul inelele ne-au fost legate cu ață roșie și apoi tăiată de catre oficiant ,în semn că iubirea ne-a fost împarțită amândurora în mod egal și că avem datoria de a o păstra efemeră.

 

Apoi a urmat petrecerea. Mesele erau frumos aranjate în salon de  nuntă , pe care erau așezate decorațiuni din trandafiri rosii si albi, oamenii erau zambitori si totul parea de vis. In stanga piscinei era asezat un cocktail-bar iar in dreapta  barmanii faceau jonglerii cu sticle si shakere.

O dată cu întunecarea urma și dansul mirelui si a miresei, al noastru fiind acordat de o vioara, ce ne ducea in lumea dulce a romantismului.

Apoi am facut si dansul mirelui si al miresei specific datinei tucesti. Nu stiu de ce dar de aceasta data mi s-a parut mult mai atragator acest dans al impreunarii, probabil si din cauza ca privirile ni se impreunasera si devenisera una precum si destinele noastre.

Sursa: YouTube

 

Dupa acest dans fiecare invitat si-a luat inima in dinti si au inceput sa danseze pe muzica de pe fundal, iar mai apoi a urmat furatul miresei si taiatul tortului.

Seara s-a incheiat fastuos cu focurile de artificii ce au cuprins cerul in unduiri colorate. Pentru ca nunta a fost una foarte reusita am decis ca a doua zi sa ne delectam in acelasi loc cu traditionala ” ciorba de potroace ” si sa petrecem o zi relaxanta in fata piscinei.

Aceasta a fost una dintre putinele amintiri imprimate adanc in inima mea si va ramane nemuritoare in fata sortii. Acesta este începutul poveștii mele de dragoste și filmul nunții mele.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog Spring 2016

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.