Sufletul unui calculator

Bună. Numele meu este Sony și am 4 ani. Timp de doi ani am fost dat diverșilor propietari , iar de doi ani aparțin familiei Popescu. Sunt obosit și mereu rănit sau bolnav. Mama mă aruncă peste tot prin casă, tata apasă pe tastatura mea fină de parcă ar lupta în al doilea război mondial, iar Andrei mi-a umplut memoria cu fel și fel de jocuri.

logo_mediadot_patrat

Datorită comportamentului urât, m-am îmbolnăvit și nu m-ai lucrez constant. Am pierderi de memorie și mai adorm din când în când. Din această cauză familia mă v-a părăsi din nou, deoarece nu au bani suficienți pentru a mă repara.

Astfel, iată-mă din nou în second-ul de calculatoare, sperând la o familie mai bună care să nu mă arunce în stradă când m-ai adorm.

Deodată intră o persoană înaltă, cu părul de culoarea abanosului și ochii ce străluceau precum un safir. Acesta căuta un laptop Sony și îl dorea indiferent de defecte.

-Domnule avem în service doar un laptop Sony, l-am primit de dimineață și are probleme cu memoria. Nu v-aș sfătui să îl cumpărați deoarece reparațiile vă vor costa destul de mult. Mai bine să vă arăt un laptop mai performant precum ASUS.

-Nu mulțumesc îl doresc pe acesta. Cât costă?

-Datorită defecțiunilor, nu este foarte scump .

-Excelent!

Îl privesc pe acest om frumos și nu îmi vine a crede. De ce m-ar dori pe mine? Nu sunt bun de nimic, sunt defect și toată lumea mă urăște.

Omul ia laptopul și îl duce acasă unde îl curăță de praf, îi lustruiește frumos piesele și îl așează în siguranță pe birou.

”Vai dar ce frumos sunt acum și nici măcar nu m-a aruncat în pat printre sticks-uri si cola. Deja mă simt mai bine și voi încerca să îmi fac stăpânul mândru de mine. ”

A doua zi acesta mă conectează la internet și intră pe un magazin online, în rubrica Oferte SSD  unde achiziționează un Kingston HyperX Savage 2.5 . Acesta mă v-a vindeca de această boală și voi fi din nou rapid și vesel. În plus acesta face parte din promoții SSD Kingston deci nu îi va produce stăpânului meu nici o gaură în buget .

11181779_1191560034193379_4769063824927517783_n

Laptopul deveni tot mai optimist și mai atașat de stăpânul său. Astfel, după câteva zile sosi și produsul vindecător. După ce bărbatul deschise laptopul  îi atașă noul SSD, apoi îl reasamblă și îl porni.

-Vai! Mă simt ca nou. De acum sunt mult mai rapid, am o viteză de invidiat. Pe lângă asta nu mai adorm și nici nu mai uit să salvez fișierele importante. De asemenea pot învăța atât de multe lucruri, nu mă mai blochez când văd două site-uri deodată și sunt mult mai frumos decât înainte.

Astfel Sony al nostru și-a găsit un tată grijuliu exact cum își dorise, scăpase de boala ce îl apăsa de multă vreme și a devenit un laptop fericit, iubit și rapid.

 

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog Spring 2016

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.