Un hotel pe gustul lui Grey

Era o zi frumoasa de vară ,mai exact prima mea săptămână de muncă la Grey Holding și prima zi în București .Sunt încântată de acest oraș mirific ,oraș ce te duce cu gândul la micul Paris și este învăluit de romantism.

Astfel după o jumătate de oră de mers cu taxiul am ajuns la hotelul Golden Tulip Times ,unde vom fi cazați timp de două zile și unde va avea loc întâlnirea de afaceri a domnului meu ” pervertit în cincizeci de umbre”

Clădirea era una nu la fel de înalta precum cele din America ,dar avea un exterior modern, învelit în geamul frumos colorat de către razele soarelui. Recepția dădea dovadă de bun gust și stil ,iar hotelul era sigur pe gustul lui Grey.

Am urcat apoi în camera de hotel care era de asemenea foarte spațioasă și am făcut un duș rapid urmând mai apoi să luăm prânzul la restaurantul hotelului.

Restaurantul era unul modern și elegant, barul fiind din mahon negru, mesele erau moderne de un bej deschis, iar fotoliile erau negre asortându-se perfect cu barul și cu decorul modernist. Pe lângă asta restaurantul îmi dădea o notă de relaxare și îmi amintea de restaurantele cu stil din America.

Golden Tulip Times cafe times

După o cină relaxantă și stilată a urmat ședința ce urma să aibă loc în sala de conferințe. Sala era de un albastrui închis frumos asortat cu fețele de masă,ce erau de un alb pur, angelic și aveau un material fin ce îmi mangâia blând coapsa piciorului. Era o atingere divină ce îmi alinta pielea fină.

După ședința obositoare ne-am restras la Clubul Panoramic Skyline ,pe care bineînteles domnul Grey l-a rezervat doar pentru noi. Acolo am delectat unul dintre cele mai bune vinuri și am admirat luminile frumos strălucitoare ale Bucureștiului.

Urma mai apoi să ne retragem în camera noastră pentru a ne recăpăta puterile, a doua zi urmând să facem un tur al ”micului Paris” .

Astfel am avut parte de momente de neuitat împreuna cu domnul meu pervertit în cincizeci de umbre și am descoperit frumusețea Bucureștiului, precum și un hotel modern și unic la care ne v-om întoarce, de fiecare dată,  bucuroși.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog Spring 2016

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.