Farmec de romanca peste tot in lume

A venit ziua femeii si uitandu-ma in oglinda mi-am dat seama cat de frumoasa sunt. Cu tenul de culoarea razelor la rasarit, obrajii asortati usor cu petalele trandafirii din camera mea ,ochii verzi revigorati de prospetimea diminetii si buzele de culoarea macului ma faceau sa cred ca natura inflorea impreuna cu mine.

farmec

Astfel mi-am amintit de iernile trecute. Iernile ce ma imbatraneau cumplit, in care simteam ca imbatranesc tot mai mult pe zi ce trece ,toate astea din cauza sericiului lung si stresant ,a diminetilor scurte de somn si normal a produselor ineficiente ce le foloseam pentru a ma aduce dinnou la viata.

Insa in ianuarie, revenind in tara, am descoperit magazinul online Farmec. Aici am gasit o gama variata de produse ,care urmau sa ma transforme intr-o romanca frumoasa si sa ma ajute sa farmec barbatul inimii mele

In primul rand am folosit crema Antirid Gerovital H3 derma care a redat tineretea chipului meu si a inlaturat ca prin minune noptile nedormite ce se asterneau pe tineretea mea.

Apoi am ales Samponul si Balsamul hidratant Gerovital Plant , care mi-a facut parul moale si stralucitor , fara sa imi provoace matreata sau mancarimi .Acesta contine extract de floare-de-colt,luata din culturile organice din Alpii Elvetieni.

Astfel am aflat ca secretul frumusetii se afla in produsele Gerovital,produse ce si-au inceput povestea in 1985 si care m-au facut dinnou sa stralucesc sub lumina calda a soarelui.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog Spring 2016

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.