BridesmaidDresses pentru o seara de poveste

Odata cu venirea primaverii a inceput si sezonul nuntilor.Acest frumos anotimp a adus si nunta celei mai bune prietene ale mele , eu fiind desemnata domnisoara de onoare.Si care orice fata care se respecta am inceput sa caut cea mai frumoasa rochie care sa se potriveasca acestui eveniment special.

Astfel am gasit site-ul aislestyle.co.uk si am intrat in categoria BridesmaidDresses unde am descoperit 5 rochii perfecte pentru mine .

                                                                                                                            CLICK HERE

Aceasta rochie este eleganta poti spune ca se potriveste unei nunti de poveste,rochia asemanandu-se cu cele din povestile cu zane.De asemenea acest site iti ofera posibilitatea de a-ti alege culoare preferata,avand o multitudine de culori si materiale la fiecare model.

Rochia este una care se pliaza frumos pe orice fel de corp si iti permite sa te misti in voie.

                                                                                                                        CLICK HERE

Acesta rochie inspira un aer de regina,este perfecta pentru orice varsta si cu putin noroc te poate ajuta sa iti gasesti printul.De asemenea ea se poate gasi in diferite culori si marimi.

CLICK HERE

Eu sunt o persoana rebela iar aceasta rochie mi se potriveste perfect.Nu este foarte lunga deci ofera un aer de rebel,tanar ,iar aplicatia de dantela ofera un look romantic si elegant,astfel ma voi incadra perfect in eveniment.

                                                                                                                 CLICK HERE

Aceasta rochie de asemenea imi place foarte mult.Se potriveste perfect persoanelor care doresc sa fie trendy si la moda,dar in acelasi timp sa se incadreze in stilul evenimentului.De asemenea este stilul Cenusaresei Moderne ,stil potrivit generatiei tinere.

                                                                                                                          CLICK HERE

Si ultima dar nu cea din urma,o rochie uimitoare ,ce imbina stilul modern cu cel regal si ofera un aer de delicatete.Este una din preferatele mele.Rochia se potriveste perfect evenimentului si te va face sa arati ca o printesa.Eu ador rochiile care au aplicatii de dantela,astfel am ales-o pe aceasta ca fiind rochia potrivita pentru evenimentul la care voi lua parte.

Daca v-a placut va invit si pe dumneavoastra sa intrati pe site-ul de mai sus si sa va alegeti rochia potrivita voua,pentru o seara de poveste.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.