Archery Airsoft Craiova-un loc de poveste

Pe data de 13 ianuarie 2016 am avut o experienta de neuitat.Impreuna cu clubul bloggerilor am mers la cursuri de tir cu arc.Fiind pasionata de sport,am acceptat cu mare placere invitatia.

Odata ajunsi acolo frigul de afara ne-a cuprins pe fiecare.Am inceput cu o scurta introducere a Clubului Archery Airsoft Craiova.Apoi am cunoscut pe sportivii de performanta si le-am apreciat attitudinile.Priveam uimita si nu imi venea sa cred ca inca se mai practica acest sport legendar.Cred ca fiecare stie despre istoria arcului si folosirea acestuia atat in razboaie cat si in arta vanatorii.Daca nu a-ti vazut in diferite filme.

Dupa ce am urmarit atent instructiunile de folosire a arcului a venit si randul nostru sa il probam.In clipa in care am luat arcul in mana deja eram alta persoana ,ma regaseam in Xena -printesa razboiului sau in povestile cu Robin Hood.Apoi imi imaginam ca eram un soldat ce se lupta cu oastea turceasca.A fost un sentiment de neuitat ,deoarece acest sport te face sa te simti puternic,implinit si calculat.De asemenea instructorul ne-a specificat ca exista si riscul de a ne rani sau de a ii ranii pe cei din jur astfel am realizat ca trasul cu arcul presupune si multe responsabilitati,multa incredere in sine si multa atentie .

 

 

Dupa aproximativ 3 ore ne-am despartit cu greu de arce si de domnul antrenor,ramanand o experienta de neuitat pe care o vom repeta cu siguranta.

Va invit cu drag  si pe dumneavoastra sa incercati tir cu arc la Archery Airsoft Craiova situat in Brazda,in icinta Fostei Fabrici de Tutun,iar daca nu va pasioneaza acest trasul cu arcul atunci puteti opta la trasul cu pistolul,lucru la care voi opta si eu in viitorul apropiat.

Pentru mai multe detalii despre antrenamente si preturi va invit sa intrati pe pe grupul Archery Airsoft craiova ,un loc in care istoria se repeta iar povestile devin realitate.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.