Vanzari apartamente prelungirea ghencea

Odata cu adolescenta simtim nevoia sa avem un loc doar al nostru , o intimitate . Astfel majoritatea ne cautam un apartament fie ca este primul nostru apartament , fie ca ne dorim sa il schimbam pe cel vechi din cauza spatiului sau a pretului platit intr-un moment din viata toti cautam caminul perfect . Astfel pe site-ul acesta putem gasi apartamente prelungirea ghencea achizitionate direct de la dezvolatator.

Astfel pretul unei garsoniere incepe de la 25.000 de euro , avand o suprafata de 41 mp , fiind urmat de apartamente cu 2 camere la doar 46.000 de euro avand cu o suprafata de 62 mp. Cei care sunt in cautarea de apartamente de 3 camere semidecomandat pot gasi oferte  de la 53.000 euro cu o suprafata de 65 mp sau pot opta pentru un apartament cu 3 camere decomandat pornind de la pretul de 61.000 de euro cu suprafata incepand de la 83 mp. Mai simplu spus fiecare cuplu sau tanar care isi doreste sa se mute intr-un apartament nou v-a descoperii pe site o oferta pe gustul lui.

Este destul de dificil sa gasesti in zilele noastre un apartament la un pret accesibil si intr-o zona atat de frumoasa cum este cea din prelungirea ghencea, mai mult decat atat vorbim de apartamente situate in capitala, unde preturile sunt in general destul de piperate. Va invit si pe voi sa vizionati preturile si sa alegeti apartamentul care va atrage cel mai mult atentia.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.