Calculatoare second-hand: un pas ieftin spre civilizatie

Era o zi calda de vara. Fiind vacanta ma plictiseam si ma gandeam de ce nu imi pot cumpara un laptop. Imi doream foarte mult un laptop Dell care sa inlocuiasca vechiul calculator, dar salariul nu imi permitea. Pana intr-o zi am dat peste acest site cu calculatoare second hand . Am gasit laptopul dorit si l-am achizitionat, tot atunci am decis sa va arat si voua site-ul care a reusit sa ma ajute sa imi indeplinesc una dintre cele mai mari dorinte.

Calculator HP ProDesk 600 G1 Desktop, Intel Core i5 4590 3.3 Ghz, 4 GB DDR3, 500 GB HDD SATA, DVDRW

Cu totii cunoastem faptul ca un calculator sau un laptop este foarte important in viata noastra nu doar pentru faptul ca ne aduce mai aproape de cei dragi ci si pentru ca ne tine la curent cu noile stiri, trenduri si informatii din intreaga lume. Fiecare dintre noi are cel putin un motiv pentru care sa isi doreasca un laptop, fie ca vrem sa stim tot ce se intampla in lume sau doar ne dorim sa il putem lua cu noi in vacante fara a avea foarte multa greutate, un laptop ne este mereu de folos.

Pe langa laptopuri puteti gasii si: electronice (laptopuri, calculatoare) si echipamente second-hand (workstation, servere, monitoare, imprimante, etc). Pentru doritori exista si echipamente second hand, in acest fel veti putea economisii destui bani in cat sa cumparati tot ce aveti nevoie.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.