O iubire de neuitat II

Era o dimineață simplă de iarnă. Cu mâinile înghețate îmi beam cafeaua, strângând cu disperare paharul în mână și sperând la puțină căldură. El stătea lângă bar așteptând viitorii clienți. Deși aveam sufletul înghețat iubeam să îl admir. Mă atrăgea felul în care i se încordau brațele când se întindea, cum mă lăsam vrăjită de fiecare dată când îmi vorbea, cum mă privea cu atenție iar ochii îi sclipeau ușor precum stelele în cea mai senină seară de vară. La radio se auzea o melodie de dragoste lentă. Prietena mea își întinde ușor brațele către el invitându-l la dans. Îi priveam atrasă și mă imaginam în locul ei.

Îmi doream cu patimă să mă aflu acolo, în brațele lui, dansând ușor. După puțin timp el mă strigă, mă invita la dans. În acel moment mi s-a oprit inima în loc, simțeam că trăiam în vis dar nu era așa. Buimacită și timidă mă îndrept către el, mă trage brusc și mă strânge cu patimă în brațele sale puternice. Pentru mine timpul s-a oprit în loc: Doar eu,el și o melodie. Așa începea povestea mea de dragoste.

Din acel moment știam că inima mea era captivă în închisoarea sufletului lui și oricât aș fi încercat nu o mai puteam salva. Batea cu patimă la orice gest al lui. Îi cerșea disperată fiecare atingere, fiecare gest, fiecare privire. Am sperat luni în șir un gest, un simplu gest de al lui care să îmi spună că și el visa la o viață în doi.

După un Crăciun trist, petrecut împreună cu prietena mea, ducând dorul de casă și înnecându-l în sticle de alcool a venit ziua despărțirii. Voiam să plec departe, să uit dragostea imposibilă ce îmi stăpânea gândul și trupul. Ultima zi departe de casă, de prieteni și totuși tot ce îmi doream era ca el să apară acolo, să mă strângă în brațe și să îmi spună că îi va fi dor, cel puțin cât îmi va fi mie.

Dar pentru el totul era o joacă, știam că în ochii lui sunt doar o amică și sufletul se întreba: ”Oare asta este ce îmi doresc? Oare voi putea să mă prefac la nesfârșit?”

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.