Tricouri de cuplu interesante la Coolori.ro

Cuplurile isi fac tot felul de cadouri dragute, cadouri cu ajutorul carora vor sa-si exprime dragostea intr-un fel sau altul.

Foarte frecvent, aceste cadouri inseamna tricouri haioase  pentru cupluri. Ele au diverse mesaje si atrag atentia atunci cand sunt purtate.

Am gasit de curand pe Coolori.ro cateva tricouri de cuplu amuzante si m-am gandit sa va spun si voua.

Primul set de tricouri care mi-a atras atentia e compus din doua tricouri care au imprimate fiecare cate o piesa de puzzle. Pe tricoul pentru el scrie „You’re my” si pe tricoul pentru ea „Missing part”. Imi place mult acest set de tricouri, mai ales pentru faptul ca eu sunt pasionata de puzzle-uri. Tricourile din acest set sunt din bumbac 100% si sunt disponibile atat pe alb, cat si pe negru.

Un alt set de tricouri foarte cool contine doua tricouri care pot fi personalizate cu anul in care v-ati cunoscut. Daca de exemplu v-ati cunoscut in anul 2015, pe tricoul pentru unul dintre voi va scrie „Togheter 20”, iar pe celalalt „Since 15”. Atunci cand veti fi impreuna si le veti purta, pe spatele voastre va aparea scris „Togheter Since 2015”. Mi se pare o idee foarte interesanta.

Daca iubiti mancarea, gatit impreuna sau daca pur si simplu va place pizza, va puteti comanda un set de tricouri cu pizza. Pe unul dintre tricouri va fi imprimata o singura felie de pizza, iar pe celalalt, restul de pizza ramas. Arata foarte interesant acest set de tricouri. Ele sunt de cea mai buna calitate si vor ajunge in posesia ta cat ai spune „Pizza”.

Barbatii in general adora jocurile pe PC, iar femeile sunt mereu cu smartphone-ul in mana. Daca sunteti un astfel de cuplu, urmatorul set de tricouri ar putea fi perfect pentru voi. Pe tricoul pentru el este imprimat textul „I would press pause on FIFA for you”, iar pe tricoul pentru ea „I love you more than this:” si mai jos este imprimat un smartphone.

Daca vrei astfel de tricouri, pe Coolori.ro poti gasi o multime de tricouri de cuplu haioase. Intra pe site si comanda-le pe cele perfecte pentru voi.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.