Unde aflăm cât mai costă un apartament in Brasov?

Probabil știți deja că acum ceva timp  am fost nevoită să închiriez un apartament. Ei bine s-ar putea ca anul acesta să fiu nevită să mă mut la Brașov pentru facultate. M-am gândit la costuri și am ajuns la concluzia că mai bine cumpăr un apartament in Brasov. Doar gândiți-vă cât m-ar costa dacă aș închiria unul, nici statul la cămin nu este o soluție pentru că deja nu îmi mai place. De asemenea mă gândesc că dacă termin facultatea acolo poate voi avea ocazia de a găsi și un loc de muncă. Dacă acesta mai este și bine plătit  investiția s-ar vedea în scurt timp.

Care sunt avantajele cumpărării unui apartament in Brasov? 2-camere-tip-iii-b_01

În primul rând vei câștiga o locuință permanentă. Nu va trebui să îți fie treabă că cineva va veni într-o zi să te dea afară. Pe deasupra vei putea redecora apartamentul așa cum îți dorești. Orice investiție te va ajuta să ai o ședere cât mai plăcută. În plus te vei bucura de libertate, dacă până acum ai locuit cu părinții acum poți face pasul cel mare. Apartamentul este o decizie foarte bună și pentru cupluri, în felul acesta veți avea spațiul vostru.

Brașovul este unul dintre cele mai frumoase orașe ale României, doar gândește-te câți bani vei economisi din vacanțele petrecute la munte. Acum ai muntele aproape și poți beneficia și de o zonă frumoasă. Pentru a face toate acestea însă trebuie să apelezi la un  ajutor serios. Dacă nu alegi să cumperi apartamentul printr-o firmă te poți trezi înșelat. De asemenea firma este cea care îți prezintă apartamentele, urmând ca tu să alegi acel apartament in Brasov care ți se potrivește.

La cine vreau să apelez pentru a cumpăra un apartament in Brasov? 2-camere-tip-iii-d_05

Răspunsul este foarte simplu, mai exact este vorba de firma avantgarden3.ro. La aceștia am reușit să găsesc fix ce mă interesează pe mine. Mai exact ei mi-au pus la dispoziție un apartament cu două camere, este vorba de un apartament in Brasov destul de mare. Pe lângă camera de zi, voi avea și bucătărie, dormitor, hol, baie și două balcoane. Mai exact fiecare cameră are propriul balcon, chiar dacă nu sunt identice mie îmi plac. În plus am observat că apartamentul este mobilat foarte drăguț.

Acum mai rămâne să mă decid cum să plătesc. La această firmă există posibilitatea de a plăti în două sau chiar 3 tranșe. Mai există desigur și posibilitatea de a plăti în rate, dar sincer aș merge pe una din celelalte două posibilități. Am văzut că au mai multe apartamente care se potrivesc cu dorințele mele, iar alegerea este din ce în ce mai grea. Cu toate acestea înainte de a mă hotărâ voi opta și pentru consultanță din partea lor, aceasta este complet gratuită.

Dacă e să ne gândim cât ar fi de investit într-un apartament până ca acesta să arate ca cele din pozele de la avantgarden3.ro prețul e destul de bun. Multiplele posibilități de plată mi-au atras de asemenea atenția într-un mod foarte plăcut. Mai pe scurt spus cum aș putea refuze un astfel de apartament?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.